chcela by som poprosit o radu ohladom vypadavania vlasov....pred dvoma rokmi som dostala anorexiu a obcas sa mi to vracia aj teraz..vtedy mi zacali dost vypadavat vlasy, ale mam pocit,ze mi vypadavaju stale...uz som vyskusala vselico...prosiiiim poradte!!!!!
vypadavaju mi vlasy-PORADTE!!!!
Zdravím, na konci leta mi strašne začali padať vlasy, ale nie tak že pár vlasov. Strašná kopa mala som ich na oblečení, stále som sa oberala od vlasov, na vankúši plno a keď som si ich umývala a česala ani nehovorím. Kúpila som si v lekárni Triaktivin Hairtonic, používala som niečo cez dva týždne a vlasy mi pomaly začali prestať vypadávať, neskôr som si ešte kúpula Triaktivin Šampón a teraz mi už vlasy vôbec nepadajú, pár mi vypadne ak sa češem a umývam ich. Takže Triaktivin odporúčam pomohol mi :) Ak by ste mali záujem môžem Vám ho predať, vo fľaštičke je ešte viac ako polovica. Kontaktuje ma mailom :)
Stress znamena zvysena spotreba vitaminov B. A prave vitaminy B su potrebne na rast vlasov okrem ineho.
Takze si ich treba pri strese dodavat extra. Preto je aj zmes Stress B na trhu.
Tiez zinok a silny caj z korenov zihlavy, pripadne s trochou praslicky
Mne vypadavaju vlasy uz asi 2 roky. ale začala som si ich farbit(cca pol roka),
ale vlasy mi zacali vypadavat ovela viac. Mala som uplne huste vlasy, ale teraz ich mam uplne riedke. Nechcem si ich prestat farbit.
Neviete o neakom pripravku, ktory by zabranil tomu vypadavaniu, a posilnil ich?
Mam aj taky problem neviem ci to s tym suvisi, ale som velmi chuda meriam 169 cm a važim len 48 kg. Nemám anorexiu ani bulimiu. No niekedy mi nechutí jest.
Často mávam aj stres.
Mám íst na vyšetrenie k neakemu lekárovi???...
dakujem
ano moze mam skusenosti s vypadavanimm
ahoj uz dost dlho mi vypadavaju vlasy skusala som mnoho pripravkov proti vypadavaniu ale nic mi nezabralo ked sa cesem tak na krebeni ostanu same vlasy :(( moze to byt sposobene stresom?lebo dost casto som v strese.
Najskôr by si mala upraviť stravu - jesť pravidelne a plnohodnotne, na vlasy sú výborné kvasnice alebo orechy, prípadne ryby a doplniť si to užívaním špeciálnych doplnkov výživy, skús napríklad Revitalon, ktorý sa odporúča užívať 2 mesiace a potom si spraviť pauzu a potom znova 2mesačná kúra. Určite zabráni vypadávaniu vlasov a začnú ti znova aj rásť nové.
Najskôr by si mala upraviť stravu - jesť pravidelne a plnohodnotne, na vlasy sú výborné kvasnice alebo orechy, prípadne ryby a doplniť si to užívaním špeciálnych doplnkov výživy, skús napríklad Revitalon, ktorý sa odporúča užívať 2 mesiace a potom si spraviť pauzu a potom znova 2mesačná kúra. Určite zabráni vypadávaniu vlasov a začnú ti znova aj rásť nové.
mam ten isty problem ako titi....beriem panthenol, bioscalin tablety a kozny mi predpisal alpicort, všetko to uživam asi tak tyzden a pol, a uz druhy den beriem zinok,ale vlasy stale padajú,velmi ma to trapi, dohana ma to k slzam,,,,:(((