Ahojte!
Chcela by som vedieť váš názor na túto kozmetiku:)
U mňa sa usvedčila, čiže ju odporúčam:)
Ale každý má svoj typ pleti a preto nemusí každému vyhovoať:)
Nie je ani veľmi dráha čo je tiež veľké plus:)
Pííšte!!
AB Cosmetics
používam túto kozmetiku už ale 2 roky, výrobky si kupujem priamo v ich podnikovej predajni v BA, je to tam nie len že lacnejšie ale aj všetko majú, narozdiel od drogérií, kde mám pocit, že túto kozmetiku obmedzujú. Zrejme z dôvodu, že je jedna z tých lacnejších. Napriek tomu je to jedna z najlepších aké som doteraz mala (garnier, nivea, dermacol...a pod.)
Používam od nich krém (denný-nočný), telové mlieka, krémy na ruky, masku, pleťové mlieka, vody, odličovač na oči. No proste super :)
chloracetamid :je toxický při požití, dráždí oči a kůži, může vyvolat alergickou reakci. Je podezřelý z reprodukční toxicity a teratogenity. Při zahřátí nad 225 °C se rozkládá, může tvořit jedovaté plyny včetně chloru a oxidů dusíku
napriek tomu použivam AB krem balance a nemam ziadne alergicke prejavy, práveže mi pomohol a mam krajsiu plet, a páči sa mi že to tam uviedli ako upozornenie.. niekomu to moze fakt vadit, ale mne nie a to sa divim pretoze ja mam velmi citlivu plet ... a aj mama použiva ich krem ale ten mandlovy a tiež si ho vychvaluje ...
ja som vyskusala uz strasne vela druhov kozmetik, mam problematicku plet-vyrazky. Nic mi nepomohlo dokonca drahe kozmetiky ktore sa hlasia k cisto prirodnym mi uplne anrusili ph pokozky. Zato AB kozmetika je uplne vyborna, uplne sa mi zlepsila plet odkedy ju pouzivam, nezapaluju sa mi vyrazky a tak. Kozmeticka tiez vravela ze aj ked je lacna je kvalitna.
Ja na nu nedam dopustit a uz nebudem zbytocne experimentovat
Pietro, kludne skus aj tie ,,zenske" :) uvidis, ako bude tvoja plet reagovat, v pohode:)
for pietro:jasne ze ich mozu pouzivat aj muzi,ide o plet nie o to akeho si pohlavia....
Zdravim, mam problem s akne a chcel by som sa opytat, vsimol som si, ze AB cosmetics ma produkty aj pre muzov a tie ostatne su urcene pre zeny alebo ich mozu pouzivat aj muzi.
Vopred za odpoved dakujem.
je to asi u kazdeho iné..ale väčšina to hodnotu pozitívnee..:) sama to použivam ..hoci aj s inou kozmetikou ale myslím si ze každy si najde to svoje pravé orechoveé v tejto značkee ..smelo ju vyskusajtee..:))
hydratačné mliečko nooo super =)nelepí, rýchlo sa vstrebe, pekne voní mhmm no zaľúbila som sa =) a modrá maska na tvár tiež číslo jeden u mňa =)ale napr. zasa radu balance na tvár môj xichtík nemohol =/
moze to byt alergen, podobne ako aj niektore bylinky..
keď je ten chloracetamid konzervant, preto sa to píše ako zvláštne upozornenie? pod zložením je upozornenie, že to krém obsahuje túto zložku... je to škodlivé?