AB Cosmetics

koalka

používam túto kozmetiku už ale 2 roky, výrobky si kupujem priamo v ich podnikovej predajni v BA, je to tam nie len že lacnejšie ale aj všetko majú, narozdiel od drogérií, kde mám pocit, že túto kozmetiku obmedzujú. Zrejme z dôvodu, že je jedna z tých lacnejších. Napriek tomu je to jedna z najlepších aké som doteraz mala (garnier, nivea, dermacol...a pod.)
Používam od nich krém (denný-nočný), telové mlieka, krémy na ruky, masku, pleťové mlieka, vody, odličovač na oči. No proste super :)

....

chloracetamid :je toxický při požití, dráždí oči a kůži, může vyvolat alergickou reakci. Je podezřelý z reprodukční toxicity a teratogenity. Při zahřátí nad 225 °C se rozkládá, může tvořit jedovaté plyny včetně chloru a oxidů dusíku

napriek tomu použivam AB krem balance a nemam ziadne alergicke prejavy, práveže mi pomohol a mam krajsiu plet, a páči sa mi že to tam uviedli ako upozornenie.. niekomu to moze fakt vadit, ale mne nie a to sa divim pretoze ja mam velmi citlivu plet ... a aj mama použiva ich krem ale ten mandlovy a tiež si ho vychvaluje ...

kiky

ja som vyskusala uz strasne vela druhov kozmetik, mam problematicku plet-vyrazky. Nic mi nepomohlo dokonca drahe kozmetiky ktore sa hlasia k cisto prirodnym mi uplne anrusili ph pokozky. Zato AB kozmetika je uplne vyborna, uplne sa mi zlepsila plet odkedy ju pouzivam, nezapaluju sa mi vyrazky a tak. Kozmeticka tiez vravela ze aj ked je lacna je kvalitna.
Ja na nu nedam dopustit a uz nebudem zbytocne experimentovat

Pietro

Zdravim, mam problem s akne a chcel by som sa opytat, vsimol som si, ze AB cosmetics ma produkty aj pre muzov a tie ostatne su urcene pre zeny alebo ich mozu pouzivat aj muzi.

Vopred za odpoved dakujem.

dianqa

je to asi u kazdeho iné..ale väčšina to hodnotu pozitívnee..:) sama to použivam ..hoci aj s inou kozmetikou ale myslím si ze každy si najde to svoje pravé orechoveé v tejto značkee ..smelo ju vyskusajtee..:))

anjelik9

hydratačné mliečko nooo super =)nelepí, rýchlo sa vstrebe, pekne voní mhmm no zaľúbila som sa =) a modrá maska na tvár tiež číslo jeden u mňa =)ale napr. zasa radu balance na tvár môj xichtík nemohol =/

severanka

keď je ten chloracetamid konzervant, preto sa to píše ako zvláštne upozornenie? pod zložením je upozornenie, že to krém obsahuje túto zložku... je to škodlivé?