Ahojte!
Chcela by som vedieť váš názor na túto kozmetiku:)
U mňa sa usvedčila, čiže ju odporúčam:)
Ale každý má svoj typ pleti a preto nemusí každému vyhovoať:)
Nie je ani veľmi dráha čo je tiež veľké plus:)
Pííšte!!
AB Cosmetics
AB kozmetika je v konkurze.
Iwii- akoze pravdepodobne konci? odkial mas taketo informacie?
sssa ja nemám s tým problém takže som tam tieto výrobky ani nepozerala ale majú tam toho veľa a čo sa mi páči že sú to prírodné výrobky a máš tam napísané aj koľko % prírodných látok obsahujú. Pozri na natura-house.sk, možno nájdeš čo hľadáš :-)
a majú aj dáku dobrú pleťovú vodu proti čiernym bodkám?
AB mandľový krém je na Slovensku stará dobrá klasika, používala to moja babka aj mamka. Chcela som mamke darovať AB krém, pochodila som celé mesto bežné drogerky, hypermarkety a nikde ho nemajú, povedali mi, že sa už nevyrába a pravdepodobne AB kozmetika končí úplne. Ale čo s tým? Akú náhradu mi ponúknu? nemali nič. Tak som sadla za internet a dostala som sa k značke NATURA HOUSE, ktorá má celú radu výrobkov z mandľovým olejom a mandľovým mliekom a Q 10kou. Kúpila som na odskúšanie krém na tvár a je fakt dobrý. Rýchlo sa vstrebáva, nemastí, pleť nie je po ňom lesklá a veľmi príjemné vonia. Doporučujem Vám ho ako náhradu za ABčko.
no ja použivam už 20 rokov AB kozmetiku ,hlavne gafrovú pletovu vodu a tiež gafrovu pletovu masku, nakolko mam mastnu plet a pred menzesom sa mi robia vyrážky, takže tato kozmetika mi vyhovuje, len akurat neviem dostat teraz v Nitre moju pletovu vodu.
u nas nedostat krem ab mandlovy okres trebisov neviete kde mozem zohnat,je to vynikajuci krem v hypermarketach este skusim poradte diki
ahojte, mám 33 rokov, od svojich 14 používam výhradne AB mandľový krém, lebo mám citlivú pleť. Skúšala som aj iné z lekárne, nič mi nepasuje iba mandľový AB a môžem ho používať aj na kilá
no pastu som nepoužívala, jedine ústnu vodu, ale tak treba vyskúšať. Zasa pasta nie je až taká drahá.
koalka: a použivala si od nich aj zubnu pastu? ... ma to laka kupit :D.. a to je fakt ze v drogerke nedostat vsetko este v 101ke ako tak