Téma pre tých, ktorí oblubujú túto "techniku". Nápady za a proti.. tipy a triky.
Anal - tipy, triky
Pomôcky pre análny sex - www.isexshop.sk
Ja ked som mala prvi anal som 2mesiace nemohla chodit na wc vzdy som plakala
Mal som s milenkou analik a pri akte si to uzivala a poriadne sa spravla. No 5dni mala problem ist na wc a plakala. Mam ho hruby a aj dost velky. Pred tym to mavala pravidelne no pri mne ma problem. Je to vsetko individualne. A bola cistunka. Nemali sme lubrigant ani kondom. Iba sliny. Je super ak zena lubi anal no este som nemal taku co by ma mala bezproblemov. :(
prečo??lillllss??
nathália - kolko mas rokov?
Ja by som to chcel vyskušat ale žiadna baba to nechce nenašla by sa tu nejaka ?
mne sa to stalo tiez uplne ina stolica aj 2 dni po tom, co sme to robili. Podla toho ako sa potom uvolnim aj viac/menej s hygienou a stravou to fakt nesuvisi ide o to ako casto to robite...
áno mám 2 nicky-snád to nebude problém.Ale niekedy som na svojom pc,a niekedy na manželovom,a nechcem aby vedel....
ďakujem za pochopenie.
nie nepoužívame prezervatív,a manžel dodržiava hygienu-to ja nedopustím aby nebol čistučky.Možno je to naozaj tými spermiami-ale naozaj pocitujem zmenu,a moja stolica je iná,ako ked sme to ešte nerobili.
Ale ďakujem vám za rady a pomoc:)
No ked sa ti tam aj vystrieka tak pre crevo je to neznama bielkovina takze sa to prirodzene vyluci trebars aj tak ze ta prezenie. Je to asi normalne crevo nieje zvyknute na spermie