Téma pre tých, ktorí oblubujú túto "techniku". Nápady za a proti.. tipy a triky.
Anal - tipy, triky
kajka: no ale aj ked ma clovek spraveny klistir, tak stale je tam plno bakterii. a nejde len o infekciu posvy, ale vezmi si-preco umrel Fredy Mercury na AIDS? lebo bol gay a zrejme si uzival s kadekym bez gumy, nakazil sa HIV...a skoda takeho dobreho spevaka. Alebo aj krasokolculiar Ondrej Nepela-tiez bol gay a zomrel na AIDS. Pri nechranenom analnom styku je velke riziko nakazenia sa HIV...takze zato ten kondom:))
Tu je cosi o tom:
korzar.sme.sk
no s tym kondomom to skor kvoli tej lubrigacii..my sme isli s priatelom nejprv bez ale to sa nedalo a ked som mu dala kondom tak to islo uplne hladko :) jemu by absolutne nevadilo ze ide bez a nahodou by nieco :) je to len o tej lubrigacii a o tom ako sa partner citi na to ci ist s alebo bez :)
to s tým kondómom: ale ak raz dá do riťky a potom nejde do druhej dierky, tak kondóm netreba. či áno? Lebo píšete, že len s kondómom. Ak tomu všmu nevadí, že sa trošku zašpiní, tak ho netreba. či áno?
a mne sa tiež nechce hocikedy na wc. aj ja chodím raz za dva dni. a okrem toho, veď pred sexom neviem, či bude aj anál. a my sa nemilujeme, len doma. takže niekedy nie je možnosť ísť na wc.
a stalo sa vám, že ste nešli na wc a nebo partner špinavý?
no jednoznacne si dat kondom a uvolnit sa ...je to super..ja som nepotrebovala ziadne lubrigacne gely ani nic take podobne staci kondom a ide to super :))
este mi povedzte co mam spravit ked chcem anal..myslim s tou hygienou...ale vam sa to povie ze predtym ist na wc..ja nejdem na wc aj dva dni,,,a jak si mam pomoct??poradteeeee..lebo rada by som to skusila a aj priatel uz s tym zacal otravovat:D
No ja osobne som sice anal este nemala (a ani by som sa tomu nebranila), ale urcite by som nesla bez kondomu, aj keby som klistir mala! ved tam je tolko bakterii a hnusi sa mi predstava, ze by sme sa potom mali s priatelom normalne milovat-ze by mi ho strcil do posvy, ked bol pred tym bez kondomu v mojom zadku...aj keby si ho umyl, tak by som sa bala, ze nejaku šarapatu dostanem.
a prečo píšete, že treba u análu použiť kondóm?
Tak par postrehov.
Treba mazat. Najlepsie nejaky lubrikant na baze vody /s glycerinom/. Pozor nie olejove, tie narusaju strukturu kondomov.
Vraj sa hodia na anal hrubsie kondomy /extra safe/. Mozno, by bol dobry aj extra lubrikovany.
Lubrikovat sa da aj slinami.
Anal ma vyhodu, napr. pri menstruacii. Alebo na rozdiel od vaginalneho neni moznost otehotniet :) Na niekoho to moze posobit vzrusujucejsie, pretoze analny otvor je uzsi a je tam vacsi stisk.
luckyynkaa:
ty si nebola pred sexíkom na wc ??
No rozist sa kvoli rajcinovej supke...tak to nechapem ani ja...