Mam otazku, ktora je tu asi casto polozena. Ako zistim, ze sa pacim chlapcovi a ze si to iba nenamyslam? Ide o to, ze uz par tyzdnov, aj mozno mesiacov, stale po mne pozera chlapec z vedlajsej triedy. Ked som na obede, sadne si tak, aby na mna videl a skoro cely cas sa na mna pozera. Uprene, ale jeho pohlad zase nie je neprijemny. Ked vychadzam z triedy, vecne stoji nedaleko. Ked koncime skolu, caka nedaleko mojej triedy a ked sa pohnem smerom k satniam, vyrazi aj on, za mnou. V autobuse si skoro vzdy, ked sa da, sadne tak, aby na mna zozadu dobre videl. Neviem, aspon ja mam ten pocit, ze mi to je napadne. Mozno si to len namyslam, preto sa pytam vas. Pred rokom som sa rozisla, preto sa teraz trochu bojim, aby som sa opat skoro nesklamala. Napadlo ma totiz, ze ak by mal zaujem, uz by sa mi prihovoril, ci ako? Ked s tym mate skusenosti, sem s nimi. Dakujem.
Ma zaujem o mna, ci sa mi to len zda?
mozno sa hanbi ta oslovit, skus aj ty nieco spravit aby si vsimol ze mas aj ty zaujem
co takto sa na neho ked sa pozera usmiat?
Prisim vas pomozte mi niekto paci sa mi jeden chalan ktory je z vedlajsej triedy a mame spolu niake hodini a on sa na mna obcas pozera a niekedy aj dlhsie a ja neviem ci sa mu aj ja pacim alebo si to len namislam. Co mam robit? Vo pred dakujem
Nevsimla som si ze je to z 2009... Ale moja rada plati pre vsetky mlade dievcata kt maju podobny problem.
Kolko mate obaja rokov? Len prosim ta nic nestuduj ziadnu rec tela a prihovor sa mu. Napr ho pozdrav alebo sa ho spytaj nejaku banalnu otazku napr ci nevie kolko je hodin atd. Mozno sa potom osmeli a viacej sa ti otvori. Mozno sa z vas stanu kamarati a potom ho budes lepsie poznat a zistis ako sa veci maju. Tiez poznam jedneho chlapca ktory sa spraval velmi podobne a nakoniec sa ukazalo ze bol hanblivy a hladal si nejake nove kamaratky.
Ach vratit sa tak do tohto obdobia :-)
Ano pacis sa mu.Staci,ked sa vam stretnu pohlady sa na neho usmiat alebo si len prisadnut a prihovorit sa.
Aj tebe ide den tak pomaly?
Dnes je nuda...
Hocico a uvidis ako zareaguje.
Ahoj,
Ako zistim ci sa pacim jednemu chalanovy?
Stale sa na mna pozera, cele hodiny (ako myslim v skole)
A ked si ho vsimnem ze sa nana pozera tak sa zrazu otocii. A aj cez prestavky neni s chalanmi v skupine ale sedí na mieste a kuka namna (ale to uz tak nemapadne)
Ale nie ze by mi to vadilo len som zvedava ze ...
Ahoj,
Ako zistim ci sa pacim jednemu chalanovy?
Stale sa na mna pozera, cele hodiny (ako myslim v skole)
A ked si ho vsimnem ze sa nana pozera tak sa zrazu otocii. A aj cez prestavky neni s chalanmi v skupine ale sedí na mieste a kuka namna (ale to uz tak nemapadne)
Ale nie ze by mi to vadilo len som zvedava ze ...
Takze na mňa sa tiež jeden pekny chalan pozera napr.som v skole v bufete a on je oprety o mur a caka kamosa a pozera sa na mna alebo cez velku prestavku je vonku a sedi tam so spoluziakmi na takom betonovej kocke so spoluziakmi a ja za nim so spoluziackami stojim a on sa za mnov obzera a raz som odpadla na ihrisku a on hned zbistrel pozornost a raz vonku mimo skoly som isla z kamaratkov a on isiel zo spoluziakom oproti nam a ja sa usmievam aj on a potom si sadli na lavicku a o sto metrov sme s kamaratkou zastali a kukali na nich a on sa na nas. A dnes sa mi aj na zodok kuka a ja som sa zalubila do nho tiez. A od vtedy co som donho tak cely den ma boli brucho ako pred niakov tremov a najviac rano a kamoska mi vravi ze to je zo splnu ale ja citim ze je to z neho. Tak prosim vas dajte mi niake rady aby sme spolu chodili. A vopred dakujem