Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ma zaujem o mna, ci sa mi to len zda?

Príspevok v téme: Ma zaujem o mna, ci sa mi to len zda?
straciatela

Mam otazku, ktora je tu asi casto polozena. Ako zistim, ze sa pacim chlapcovi a ze si to iba nenamyslam? Ide o to, ze uz par tyzdnov, aj mozno mesiacov, stale po mne pozera chlapec z vedlajsej triedy. Ked som na obede, sadne si tak, aby na mna videl a skoro cely cas sa na mna pozera. Uprene, ale jeho pohlad zase nie je neprijemny. Ked vychadzam z triedy, vecne stoji nedaleko. Ked koncime skolu, caka nedaleko mojej triedy a ked sa pohnem smerom k satniam, vyrazi aj on, za mnou. V autobuse si skoro vzdy, ked sa da, sadne tak, aby na mna zozadu dobre videl. Neviem, aspon ja mam ten pocit, ze mi to je napadne. Mozno si to len namyslam, preto sa pytam vas. Pred rokom som sa rozisla, preto sa teraz trochu bojim, aby som sa opat skoro nesklamala. Napadlo ma totiz, ze ak by mal zaujem, uz by sa mi prihovoril, ci ako? Ked s tym mate skusenosti, sem s nimi. Dakujem.

BBBG

Ahojte, neviem čo si mám myslieť o tom že stále sa na mňa pozerá 1 chalan asi 10 x sa za deň stretneme a stále sa mi pozerá do oči ?? poradíte mi niekto ?

kabel

to ja mam zase taky problem ze ked sa kuknem na jednu babu vzdy sa usmeje, tak musim usmev opetovat niekedy mi to je uz trapne ake keby ta baba neco chcela uz to podla mna vyklopi :D

jajka001_

čaka kym sa mu prihovoris, sam nema odvahu
chod za nim, prihovor sa mu, uvidis ze uplne ocervenie a strati rec, pripadne zacne koktat :))

jurique

no uz len musis dufat, ze to bude skor ten zaujem o opacne pohlavie...ale kym si nebudes 100 % ista, tak sa radsej k nemu nepriblizuj :-)

straciatela

Prave tu studujem rec tela, pohlad a tam sa pise, ze predlzeny pohlad znaci agresivitu aj zaujem o opacne pohlavie. Teraz si co mam z toho vybrat?

straciatela

Problem je v tom, ze ja som tiez z tych hanblivejsich dievcat, ku mne sa musel vzdy prvy prihovorit chlapec, aj to som bola cervena ako paradajka. Pamatam sa, ze trochu davnejsie bol aj v nasej triede, nieco ich trieda od nas potrebovala. Uz vtedy sa vacsinou pohyboval tam, kde ja. Ked som ho vtedy uvidela, povedala som potichy, skor pre seba: Zas ty? Odchadzam. A obratila som sa prec. Neviem, ci to on pocul? Mozno aj preto sa teraz on trochu boji. Lenze vtedy mi to bolo fuk. Teraz to uz trochu aj lutujem, lenze to som bola po rozvode a nastvana na chlapcov.

jurique

no su aj taki chalani, ktori su plachi, uzavreti, hanblivi...nazvi si to ako chces...ja som tiez taky truhlik, ktory po babach len pozera a neviem si predstavit, ze by som za nejakou prisiel a povedal jej nieco...tak skus urobit ty prvy krok...len nieco male, nenapadne, nevravim, ze sa ho mas spytat...vsak nieco vymyslis hadam...drzim palce :-)