má nejaká žena alebo holka skúsenosti s mužmi ktorým stačí sex na to aby tej dotyčnej zaplatili všetko čo žena žiada?
myslím tým teraz to že jej kúpi oblečenie, zaplatí školu a iné výdavky....
ďakujem za odpovede.
má nekajá holka alebo žena skúsenosti s lux.spoloč.?
Ja si myslim,ze az take svine chlapi nie su, kukurukukuuuu.
chlap by tiez zobral peniaze keby mu ich zena ponukla za sex, no nie? :D
corlea, dobre ze si vstupila do tejto diskusie. ono to nie je o tom, ci je kazda zena trosku k...a, ale o biznise so zenami. nikto nebude robit ohlady, nasilnosti a znasilnenia su aj vo svete najluxusnejsich spolocnicok.
tieto dievcata si neuvedomuju dosledky a ze sa to vzdy prevali... vidia len peniazky lahko zarobene.
moralizovat k tejto teme netreba, kazdy si urobi svoj nazor sam, treba im detailne popisat svet "lahko zarobenych penazi", mozno to niektoru odradi a zachrani...
Existuje take prislovie,ze kto mecom bojuje,mecom hynie. Sex za peniaze sa urcite neda nazvat pracou, ale to som tu uz pisal.Zeny proste spenazuju to,co im priroda nadelila a zneuzivaju to na ziskavanie penazi.A potom su prekvapene,ked sa k nim niekto sprava rovnako necestne,ako to robia oni.Je to to iste,ako keby niekto pytal peniaze za to,ze ludia dychaju vzduch.
dobrú noc...už nemám silu písať...
Keby sa v hlave dal urobiť poriadok na psychiatrických oddeleniach by nebolo toľko ľudí ako je. Deťom som to nepovedala ja...nikdy by som to nespravila. Deti sa to proste dozvedeli. Vlastne ak mám pravdu povedať tak z tých mojich známych mali tri deti a všetky sa to dozvedeli samé.
preco si to vlastne povedala detom? co s tym mali oni spolocne? ked si to uz raz v zivote robila, tak to nechaj plavat a urob si poriadok v hlave (a nemyslim to v zlom), ten poriadok sa urobit da, len ak ty chces. a ked si to robila kvoli detom, tak si to teraz nevycitaj, lebo aj tak si tym nepomozes..., sebalutost ti je na nic!
A ešte niečo..väčšinou pravého majiteľa agentúry..alebo veľkého bossa nikdy nespoznáte...
bebulka03
No vidíš..pochybuješ a stalo sa. Aj v agentúre sú ľudia..ktorý si založili agentúru aby na nej zarábali. Ty si myslíš, že ťa tam ľudia majú radi? Si pre nich tovar. ktorý predávajú. Dávajte si pozor na rečičky typu nič sa nemôže stať...ak sa vám klient nebude pozdávať nikam s ním ísť nemusíte...zabudnite!
Ďakujem. Ja už nemám budúcnosť...ale keď som tu videla túto tému nemohla som nezareagovať. Aj keď sa snažím nato zabudnúť. A neklamte samé seba, že to robíte kvôli svojim deťom..to som robila aj ja...ale oni vás zato budú nenávidieť...tak ako teraz mňa tie moje. A to im vážne nevysvetlíte...