má nejaká žena alebo holka skúsenosti s mužmi ktorým stačí sex na to aby tej dotyčnej zaplatili všetko čo žena žiada?
myslím tým teraz to že jej kúpi oblečenie, zaplatí školu a iné výdavky....
ďakujem za odpovede.
má nekajá holka alebo žena skúsenosti s lux.spoloč.?
xi,.sorry,.zamrzol mi net a poslalo dvakrat..
alpa,.kasli na tych moralistov co sa trikrat prezehnaju ked idu spat:))ja si nemyslim ze my "ako ty, ja a podobne nam" sme nejake skazene, skor pozerame na veci nejak realne. Jasneee, ked som bola na strednej, ked prisli prve lasky, mi bolo jedno kto,co ako, proste krasne naivna laska, kde sa nikdy neci neriesilo, hlavne ze sme spolu,niekde na zmrzlinke,za rucicky,zbierame pupavy:))))) ale ked som starsia a musim trosku aj rozmyslat do buducnosti a vidim kde svet speje (ekonomicky a tak..) uplne niekde do riti (sorrac za vyraz) sa priznam, ze tiez viackrat zvazim, s kym vstupim do vztahu. Ja potrebujem chlapa zodpovedneho, vzdelaneho, intelegentneho, ktory sa vie financne o seba dobre postarat, nezije u matky a vidim ze sa vie obracat a da sa na neho spolahnut, ze ma podrzi.. Nie takeho hovnivala co pride zo sichty, vyvali pupek, lahne pre telku v trenkach a otvori si pivo:)))zivot je tazky a bohuzial sa z mojho zivota davno vytratila ta krasna naivita, ktora mi aj chyba obcas..ale to bola jedna etapa, ved prve lasky maju byt take. Ja som uz proste samica, ktora okrem lasky ( coz co je "laska"-urcita chemicka reakcia, amilovanost, ktora po par rokoch opadne a par spolu vyzdrzi len ak vedia spolu komunikovat, akceptuju sa, vazia si jeden druheho,maju spolocne zaujmy a respektuju sa a obcas spolu spavaju)hlada smaca "vhodneho" na zalozenie rodiny. Ja viem makat aj praci, a dokonca viem aj varit, prat, zehlit,umyvat okna, vesat zaclony a blabla... TOTO caka KAZDY chlap od zeny, tak ja cakam od chlapa, aby vedel znacne prispiet.. a to nevravim ze okrem makania v domacnosti budem aj zamestnana.. takze... je to az take "nemoralne"? vy moje babiky co orodujete za nehynucu lasku, ktora zvitazi nad chudobou a neschonostou oboch partnerov,..prestante kukat telenovely, dospejte, pozerajte spravy a ujovi fararovi zas vsetko neverte.. ved on je spokojny ze ma mercedes v garazi za to ze mu zerete jeho keci:))
alpa,.kasli na tych moralistov co sa trikrat prezehnaju ked idu spat:))ja si nemyslim ze my "ako ty, ja a podobne nam" sme nejake skazene, skor pozerame na veci nejak realne. Jasneee, ked som bola na strednej, ked prisli prve lasky, mi bolo jedno kto,co ako, proste krasne naivna laska, kde sa nikdy neci neriesilo, hlavne ze sme spolu,niekde na zmrzlinke,za rucicky,zbierame pupavy:))))) ale ked som starsia a musim trosku aj rozmyslat do buducnosti a vidim kde svet speje (ekonomicky a tak..) uplne niekde do riti (sorrac za vyraz) sa priznam, ze tiez viackrat zvazim, s kym vstupim do vztahu. Ja potrebujem chlapa zodpovedneho, vzdelaneho, intelegentneho, ktory sa vie financne o seba dobre postarat, nezije u matky a vidim ze sa vie obracat a da sa na neho spolahnut, ze ma podrzi.. Nie takeho hovnivala co pride zo sichty, vyvali pupek, lahne pre telku v trenkach a otvori si pivo:)))zivot je tazky a bohuzial sa z mojho zivota davno vytratila ta krasna naivita, ktora mi aj chyba obcas..ale to bola jedna etapa, ved prve lasky maju byt take. Ja som uz proste samica, ktora okrem lasky ( coz co je "laska"-urcita chemicka reakcia, amilovanost, ktora po par rokoch opadne a par spolu vyzdrzi len ak vedia spolu komunikovat, akceptuju sa, vazia si jeden druheho,maju spolocne zaujmy a respektuju sa a obcas spolu spavaju)hlada smaca "vhodneho" na zalozenie rodiny. Ja viem makat aj praci, a dokonca viem aj varit, prat, zehlit,umyvat okna, vesat zaclony a blabla... TOTO caka KAZDY chlap od zeny, tak ja cakam od chlapa, aby vedel znacne prispiet.. a to nevravim ze okrem makania v domacnosti budem aj zamestnana.. takze... je to az take "nemoralne"? vy moje babiky co orodujete za nehynucu lasku, ktora zvitazi nad chudobou a neschonostou oboch partnerov,..prestante kukat telenovely, dospejte, pozerajte spravy a ujovi fararovi zas vsetko neverte.. ved on je spokojny ze ma mercedes v garazi za to ze mu zerete jeho keci:))
cava,
a ty preco chodis na taketo temy?? podla mna aj teba to zaujima... alebo sa mylim??
Uz len to, ze ta takato vec zaujima, svedci o niecom
No citala som tvoj prvy prispevok v zelenom hore a stacilo mi.... pochopila som dobre myslim. Tu mas, asi si zabudla aj ked to mas pred nosom. Toto je max. nedostojne..
"má nejaká žena alebo holka skúsenosti s mužmi ktorým stačí SEX na to aby tej dotyčnej zaplatili všetko čo žena žiada?
myslím tým teraz to že jej kúpi oblečenie, zaplatí školu a iné výdavky"....
Ved to je hroza na tretiu
cava
tak ja robím hanbu žensk. pokoleniu lebo chcem vedieť o lux. spoločníčkach?
téda, mala by si sa vrátiť do prvého ročníka základnej školy a naučiť sa poriadne čítať A POCHOPIŤ TEXT!!
GOOD LUCK!
moralka- dakujem. Veď aj tak väčšina ludi čo sedi v kostole su poriadny....nenadavam.
nechapem, preco sa navazete do ALPY, ked ona len chcela poznat skusenosti zien, ktore robili lux. spolocnicky. myslim, ze keby chcela riesit inu temu, tak pojde do kostola...
alpa,
co sa tyka toho prispevku o MUZOCH NA SOC.DAVKE, tak je moj:-))
Alpa take ako ty robia hanbu zenskemu pokoleniu! Velmi smutne, ty nie ze len predavas svoje telo ale aj dusu a svoju cest. Co ti potom zostane? Lutujem tvoje buduce deti a nezabudaj ze ziadny normalny chlap ta uz potom nebude chciet za manzelku ked sa dozvie ze si bola dobrovolne stetkou. Skazeny zivot..
A ešte predsa ma napadla ´dalšia vec.
Mnoho vecí sa krásne píše, rozpráva , že zarobím si SAMA vlasntými rukami, mám brutálne vzdelanie, inžinierka, doktorka a neviem čo. No a teraz mi odpovedze ,,ako si chcete zarobiť ked si prácu jednoducho nenájdete?(tu na SK - finančná kríza 4ewer!! už mate totalne vygumovane mozgy , nerozmýšlate či čo??) ked sa vám nepodarí živnosť rozbehnúť? ako? teraz budťe múdry. Že zbalíte kufre a odídete do zahraničia? TUDLE! doma ostanete! lebo čo ak odísť jednoducho nemôžete?
Si nemyslite, že je také jednoduché študovať gymko , odbehovať čašníčku robiť, v lete brigády dobavovať/zháňať- v kuse makať makať makať!! a peniaze sa tak rozkotúľajú, tu jeden nákup, tu druhý- a nie tak že rozhadzujem!!
Tak trochu rešpektuje aj druhú stranu. Nie každý sa v peniazoch kupka.
Vďaka, už som vynervovana kvalitne