Ortopedický matrac

Katka M

Súhlasím s Gabikou, je lepšie kúpiť si matrac s dvomi rozdielne tvrdými stranami. Tiež som po pár dňoch menila na tú tvrdšiu, hoci v obchode sa mi zdala super tá makká :-)

GabikaM

Dobré sú matrace s dvomi rozdielnymi stranami - makšou a tvrdšou. Za tú chvíľku, čo si matrac skúsite v obchode aj tak nič nezistíte, tak akby ste mali možnosť vybrať si doma po pár nociach spánku, ktorá vám viac vyhovuje

heagle

Tiež sme kupovali z drevona.sk dva matrace s aloe vera a teda nelutujem vobec. Dobré je aj to, že donesú až do bytu :) kedže nemáme auto

Medulienka1

Moja babička spávala na slamených matracoch a v živote ju chrbát nebolel. Možno by stačilo vymeniť sedavé zamestnanie za pohyb a nepotrebovali by sme drahé matrace. Aj tak od nich chceme často zázraky

SalomeS

S manželom sme si kúpili matrace v sconte a zatiaľ sa nám spí dobre. Kvalita nemusí byť vždy za vysokú cenu

Elena899

Ja mám sedavé zamestnanie a tie hodiny za počítačom mojmu chrbtu teda poriadne dávajú zabrať. Tiež som dlho zvažovala kde kúpiť matrac, ktorý mi bude vyhovovať a nakoniec som vybrala tu www.nasedacky.sk navyše mám alergiu, ale musím si zaklopať, že sa mi podstatne stav zlepšil. Ja konkrétne som si z ich stránky vybrala taký s prírodnou ochranou proti roztočom, takže myslím, že to bude hlavne tým. Sestra má zas od nejakej inej firmy tuším bambusový a tiež je spokojná takže asi treba vyskúšať a vybrať podla seba.

Anifka

Mala som pred rokom problémy s chrbtom a vyriešila som to novým matracom. Nechala som si poradiť, vyskúšala aká tvrdosť a vôbec typ matraca mi bude sedieť a kúpila: www.i-matrace.sk. Som veľmi spokojná a takýto postup odporúčam každému, kto taký problém rieši. Nikto Vám nepovie čo Vám pomôže, chce to skúsiť. Možem odporučit :).

Tatiana123

My sme si pred pár mesiacmi kúpili tento matrac www.slumberland.sk . Tiež sme s arozhodli trošku zainvestovať, ale ten spánok je neporovnateľný. Ak máte nekto problémy s chrbticou, tak si dajte pozor na čom spíte, je to dôležitá súčasť prevencie pred bolesťou.