Chcem sa len spýtať či máte niekto neaký kvalitnejší matrac. Konkrétne akú značku a typ a či ste spokojný. Poprosím o tých teleshopingových nechcem nič počuť. Ďakujem.
Ortopedický matrac
Ja som si pred vyše rokom kúpil tento model www.segum.sk
Vyberal som si matrac asi 3 mesiace, chodenia po predajniach, odskúšavanie a tento mi sadol najviac na predajni. Lenže už na spánok mi nepríde taký dobrý. Skúšal ho na tvrdom, pružnom rošte i na zemi a stále to neni ono. Nehovorím, neni zlý ale za 600€ som čakal trochu lepší pocit. občas sa mi stane, že sa zobudím dolámaný. Po ročnej skúsenosti by som ho ohodnotil možno na 200€.
Záleží to dosť od toho, akú máš posteľ. Ale keďže hľadáš ortopedický, tak máš už pravdepodobne nejaké problémy. Nenechaj sa hlavne zaskočiť cenou, pretože to nieje investícia na pol roka alebo rok, ale dobrý matrac vydrží veľmi dlho pokiaľ je oňho starané. My máme z www.drevona.sk pretože mali akciu pred nejakým rokom a spokojnosť. Určite neísť do nejakých Poľských matracov hlavne. Alebo ísť do Rakúska tam je tá cena/kvalita neporovnateľná.
My máme ortopedický matrac tiež zo stránky www.ja-a-matrac.sk, donesú tiež priamo k vám :)
aj ja mám veľmi dobrú skúsenosť so stránkou www.ja-a-matrac.sk, nakoľko mám zdravotné problémy a potreboval som kvalitný matrac. Myslím si, že materassa sú už predražené značky a kvalitovo je táto stránka s matracami uplne rovnaká.
Dobry deň, rada by som prispela mojou dobrou recenziou na stránku www.ja-a-matrac.sk. Objednala som si ortopedický matrac aj pre moju mamu, a odvtedy minimalizuje moje dlhodobé tažkosti s chrbticou. Veľká spokojnosť. Je aj obojstranný, čo je veľkou výhodou. Dúfam, že som niekomu pomohla pri výbere.
Vladoso, to mas prqvdu. Vzduchovemu matracu sa nevyrovna nic. Mam podobny ,tiez od arjohuntleigh, stal ma 599 eur, ale po roku uzivania nelutujem ani jeden cent.
Vyrobcovia penovych sa mozu predhanat v zazracnych prednostiach ich molitanov, ale vzduchovy matrac je jednoducho ina liga.
Ja som si kúpila úplne obyčajný matrac a nemám žiaden problém. Musíte sa hlavne hýbať. Keď sedíte celý deň v práci a potom clý večer pred telkou, nepomože vám ani neviem aký úžasný ortopedický matrac. Myslite na svoje zdravie a soprajte mu poriadne ponaťahovanie stuhnutých svalov. Stačí pár minút cvičenie, dlhá prechádzka a budete sa určite cítiť lepšie
Ked som prednedavnom kupoval matrac, nakoniec som kupil ARJOHUNTLEIGH alpha response. Je to vzduchovy poloautomaticky matrac. Nastavis si plynule tvrdost a nic neriesis. Take pohodlie ani z dialky ti neposkytne ziadny super penovy matrac s neviemcim. Nikdy sa nevylezi a vlastnosti zostavaju rovnake aj po rokoch. Par noci som si zvykal na jeho kompresor a odfukovanie, ale da sa vydrzat. Najhorsie je, ze ked sa otacam, hned zacne upravovat tlak v jednotlivych celach. Takze hned zacne odpustat tlak niekde a niekde zas musi dofuknut.
S manželom sme si v sconte kúpili zdravotné matrace s pamaťovou penou a zónovou ochranou chrbtice a v porovnaní so starými matracmi sa budíme odpočinutí, nič nás nebolí, naozaj je poznať rozdiel