Bylinne tabletky na upokojenie - Persen

Príspevok v téme: Bylinne tabletky na upokojenie - Persen
monka_777

Ahoj. mozem brat tieto tabletky aj kazdy den ??? a mam ich brat raz, alebo mozem aj dva razi za den ??? vcera vecer mi jednu dala mama, pretoze som isla po velmi dlhom case do skoly - bola som dost nervozna stoho. a velmi mi to pomohlo. a aj rano mi dala jednu a cely den som bola OK. smiala som sa, a bolo mi fajn. bez tej tabletky by som iba stresovala !!! takze ? poradi niekto ??? PROSIM :):):)

meri.m

Persen na mňa vôbec neúčinkoval, trochu mi funguje brahmi bylinka (pupkovník ázijský), ale úplne najlepsšie na nervozitu sú podľa mňa gumené cukríky. :-)

SILLA

aj si myslim, ze je to len placebo efekt, totiz ked som bola nervozna len som na to pomyslela ze mam tie tabletky v taske a uz som bola kludnejsia- takze mi pomahaju :))))

nesbednica

mne taktiež nič z tohto nepomáha... má to dosť slabé účinky; Persen a Sedatif som skúšala ale absolútne vôbec mi to nepomohlo, už som mala pomaly dojem, že to papám ako lentilky, tak som sa na to vykašľala, lebo neúčinkovali, ale že by som bola na nich závislá to nie...

ida

joup, to je pravda, B vitamin, napr. Pyridoxin. ten som uzivala, ked som mala prezentacie v praci. dobry na stres, hlavne taky ten vytremovany...

[zruseny12]

...na stress je bobre brat aj vit.B napr.B-komplex/kupis v lekarni,a je aj B-komlex forte/
a aj jest potraviny,ktore obsahuju vit.B

ida

deprim obsahuje lubovnik, ten je dobry hlavne na depresie. znizuje ucinky antikoncepcie, tak neodporucam kombinovat. inak lubovnik je velmi dobry, vyskusaj, pozor ale ked si fotocitliva, to je reakcia na lubovnik, ked ides na slnko...
persen je fajn, su aj kapsule, tie su silnejsie. neodporucala som ich brat dlhsie ako mesiac nie kvoli tabletkam samotnym, ale kvoli moznosti, ze si telo zvykne na valerianu a nebude mat ten isty ucinok, znizi sa... netreba brat non-stop, ale raz za cas, ked mas tazky tyzden dva je to ok.
este ma napadlo, ze na stres a nervozitu pred skolou skus rano pit cajik z medovky. cerstvu medovku kupis aj v obchode bezne v potravinach. par listkou staci. je chutna a skutocne pomaha...

monka_777

ida napisala ze by som tieto tabletky mala uzivat najviac mesiac a potom prestat... mozem si potom kupit nico ine, napr DEPRIM alebo take nieco ???

ida

persen obsahuje valerianu lekarsku, ja tuto bylinku tiez mozem :), ukludnuje a citis sa pokojnejsie... dokonca troska vycarovava usmev na tvari :) zalezi od davkovania.
niekomu pomoze, niekomu nie....
chcela som ti len, ze pri dlhodobom uzivani valeriana znizuje ucinok, takze ked ti dnes pomaha, zavisla sa nestanes, ani ti neublizi, ale moze prestat mat prave tieto lahko ukludnujuce ucinky. preto odporucam brat len docasne, nie dlhsie ako mesiac.