Aky je Vas nazor na liecive ucinky marihuany?Mate vlastnu skusenost?Pri akej diagnoze?
Marihuana a jej liecive ucinky
Mám 45 rokov a vobec nie som fajčiarka.Napriek tomu som chcela vyskúšať účinky mariuhany sama na sebe. Vyskúšala som to 2x ale absolutne nič som necítila, ani pozitívne ani negatívne. Nefajčila som pritom sama, na iných to fungovalo. Prečo? Ak niekto vie nech mi odpovie.
ano vy ste vsetci odbornici hulim to stale hulim to roky citim sa lepsie ako po narodeni
Takze podme k marihuane.Je nesprávna ak ju berú 16 rocni fagani z macherstva,ktoré potom samozrejme vyvolá aj závislosť ak ju fajčia každy den.Ale ako tu niekto spomínal to je problém tvojho syna,on urobil chybu,ale mozem ti povedat,ze to je iba psychicka zavislost,da sa prestat kedykolvek ak dotycny skutocne chce-nie su to ziadne bolesti ani nic posobne,ak abstaky tak len psychicke s ktorymi sa lahko prebojuje ak bude chciet.A TERAZ K POZITIVNYM UCINKOM.Ja osm za to aby sa marihuana podavala aspon na dobre kontrolovane predpisy-starym ludom s rakovinou,na smrtelnej posteli,s bolestami napr.klbov ,ale ze nemozu chodit atd.V malom mnozstve je fakt len ucinna.A potom aj hocaky ludia,ktory maju problemy v praci a nestihaju vsetko,tak nech si radsej raz za 2 mesiace pofajcia,riesi to vela problem a podla mna v obmedzenom mnozstve je to lepsie ako alkohol ,to jednoznacne.TAKZE,kto sa vie kontrolovat...sa moze vypnut ked bude chciet:)
No ja sama viem ze moze velmi pomahat. Mala som neuveritelne bolesti, niekolko nevydarenych operacii kolena, neuveritelne migreny, zniceny nerv ktory je permanentne zapaleny a este k tomu aj prekonana rakovina. Cize viem o com hovorim. Travu som nehulila kazdy den a ani to nerobim, no ked su bolesti skutocne neznesitelne, dam si. Vacsinou tak 4-5 hodin pred spankom, jedneho sluka, mozno dvoch, ziadne zhulenie sa. Zabudnem na problemy, zbavi ma to stresu a bolesti a ja potom pokojne zaspim ako babatko. Cize kto nevyskusal a nemal podobne problemy, nic nevie :) Najma rodicia co najdu u decka marisku a hned ho zozeru zaziva. Treba sa porozpravat. Ak je to z frajeriny treba dotycnemu dohovorit a ak na to ma skutocny dovod tak pokusit sa pochopit...
MARIHUANA CISTA A V MALYCH DAVKACH MOZE BYT LIEK..LEN SI PREDSTAV ZE SI KUPIS OD NIEKOHO CUDZIEHO KOLKYMI RUKAMI TO UZ PRESLO KAZDY SI NIECO DOSYPE..MYSLIS ZE BY TO BOL ESTE STALE LIEK?PRETO SA TO NEPOVAZUJE..CISTE KONOPE ANO..
Všetko škodí ak je to vo veľkom množstve, ak sa z toho stane návyk-zvyk, a ak to robíte z nesprávnych dôvodov. Marihuana liečivá úrčite je- analgetikum, proti bolesti hlavy- uvolnuje, pri neznesitelnych menstruacnych bolestiach, pri rakovine. Ked hladate vinnika najednoduchsie je ukazat na marisku, ukazte na svojho syna aura137, on je ten vinník mal predsa na výber, vybral si on, nevybrala si ho tráva :-) A robil to z nespravnych dôvodov. Mám 29 a ešte si sem tam zahúlim, nikdy som to nerobila pravidelne, určite lepšia a zdravšia alternatíva ako sa ožrať, no ak som to robila z nesprávnych dôvodov- mala som problém aj ja sama. Teda nehúliť v stavoch depresie napr. alebo len tak, že to robia iní, ked nechcem- nedám si. Ja osobne by som trávu dala minimálne na predpis, minimálne pre pacientov s rakovinou, zistili by ste aká je tráva úžasná vec, ked má niekto neznesitelne bolesti, ktoré ho doslova žerú a nezaberajú absolútne žiadne lieky, ani posraté morfium a stačí si zahúliť a je oveľa lepšie, i jedlo taký človek udrží v zaludku. Ziadna vec nie je zla, zlou sa stava iba v rukach cloveka, pretoze od neho sameho zalezi ako tu vec pouzije. A hlavne si treba uvedomit, ze clovek ma vzdy na vyber, nic mu nemoze byt dane na silu, ak nechce...az na par vynimiek.
Milovna, suhlasim.
marihuana v mensich mnozstvach neskodi, je prospesna, je lepsia a prirodnejsia ako napr. paralen.
a thc = zavislost pri marihuane je psychicka a nie fyzicka, ak nevies o com hovorim, odporucam napr. wikipediu.
Schizofreniu to tiez moze podnietit, to je fakt. Cize moje stanovisko = vsetko s mierou.
ja si myslim ze kazdy dym co ide do pluc to skodi to znamena ze aj vypari z ohna...vytvara sa z toho rakovina.vseyko na svete skodi ale myslim si ze v malom mnozstve raz za cas marisku fajcit urco neuskodi.to su vsetko dristy ze je to droga navykova,tada je ale len vtedy ak ju niekto fajci kazdy den a to uz cez 5 rokov.vzdy sa da z nej dostat,ked si clovek uvedomi ze to uz nechce fajcit,ale zisti na sebe dake poruchy.ale urco nieje taka skodiaca ako ju vecsina berie.zle skusenosti na zaciatku vzdy uskodi:-)treba to vediet fajcit.ja ju lubim a fajcim ju uz 6 rokov.boli casy ze aj 3 mesiace v kuse ale to som zistila ze je to kravina pravidelne ju konzumovat.najle.je raz za tyzden,za mesiac...ukludnuje psychyku cloveka a hlavne ak ma daky problem to mi moc pomaha sa vypnut.proste je v poho:-)moj nazor
je to uzasna vec... nenadavajte na to ked ste to nikdy nemali.ja by som dal vystrielať vas
ziadne liecive ucinky,len katastrofalne.syn ma 16 a uz snim musim k psychiatrovi.je mimo.postrielala by som vsetkych co to pestuju a predavaju.je to hnusna droga.moze to brat len ten co je uz na smrtelnej posteli.