Aky je Vas nazor na liecive ucinky marihuany?Mate vlastnu skusenost?Pri akej diagnoze?
Marihuana a jej liecive ucinky
ja používam konopný krém na tvár z lekárne a pomohol mi zbaviť sa jemných vyrážok na tvári
neviem presne ako to mam nazvat alebo ake su liecebne ucinky marihuany ale urcite mi to pomohlo zbavit sa potiazi s alkoholom a cigaretami je to priam zazrak vytvoril som si humannejsi nazor na svet a som rad ze sa to stalo z chlastu a cigariet je mi na grcanie uz len v pomysleni na to kolko ludi na to rocne otrci kopyta pred tym som na to nedbal bojim sa ze som si cigaretami skratil zivot fajcil som cca 12 rokov a dost aj pil a dosral si zivot a to vsetko za plnej podpory statu vsak uz som dosiahol 18 rokov tak preco nefajcit a nepit ked je to legalne je to hnus fuj niekto povedal ze alkohol je metla ludstva a ja doplnim ze cigarety su smetarik k tej metle teraz uzivam marihuanu zdravsim sposobom a to cez vaporizer odporucam je to uplne ine a pomohlo mi to vycistit pluca za par dni od vsetkeho bordelu dechtu z cigariet a marihuany ktoru som pred tym fajcil a spaloval vselijakymi stylmi bongo fajka atd. uvolnili sa mi dutiny a uz dycham konecne aj nosom a nie ako to bolo doteraz iba ustami je to zazrak mal som flaky na plucach po 3 tyzdnoch uzivania marihuany cez vaporizer flaky uplne zmizli bez akychkolvek liekov nevravym ze som uz uplne fit ale urcite to ma nieco do seba citim sa skvelo mam este aj problem s ocnym tlakom a marijanka je na tento problem ako stvorena a ziadna chemia do oci v podobe kvapiek ako uzivam canabis zbavil som sa nielen alkoholu a cigariet ale aj inich psichickych problemov musim povedat ze marihuana mi dala len to dobre odporucal by som uzivat marihuanu zdravym spuosobom a nie fajcenim a vtedy bude mat uzivanie marihuany zmysel aj liecebny a nie ju palit ohnom vo fajke alebo jointe len preto aby som si otupil hlavu a zasral pluca svinstvom ako je to zvykom ale kazdy si musi vytvorit svoj nazor na to ja som si ho uz vytvoril a som za dekriminalizovanie a vyskum na liecebne ucely uzivam cannabis cca6 rokov a za toto obdobie som nebol ani raz chory a nezozral som viac ako dve tabletky paralenu stres vytvara choroby a trava stres priam zabija som kludny clovek a takym chcem aj zostat a za zatvaranie nevynnych ludi ktori si pestuju travku pre svoju potrebu alebo zo zdravotnych potrieb na to proste nemam slov korupce korupce korupce a sami hnoj okolo nas ktorym nas krmia media a stat a potom ked clovek potrebuje pomoc tak ma dve moznosti bud zer chemiu co ti predpiseme alebo sup ho do basy lebo si ohrozil penazenky farmaceutickym spolocnostiam tym ze si sa liecil sam takmer zadara je to priam uzasne co sa dnes vo svete deje len by som rad videl vyraz v tvari niektorej osoby ktora je pri moci a posiela ludi do vezenia za nelegalne pestovanie marihuany na licebne ucely ako by sa tvarili keby im odhalili rakovinu a jedina cesta je chemoterapia ale je tu aj druha moznost liecenie marihuanov bez takmer vedlajsich ucinkov za ktoru posielali ludi do vezenia a vyhrazali sa ich slobode ze ktoru moznost si vyberu myslim si ze by sa rozplakali a trhali si vlasy co som to spravil alebo ako zazraty fanda zakona by si zvolil cestu chemoterapie a kludne by sa nechal legalne odpravit na druhy svet seru si do vlastneho hniezda ako keby oni nemohli nikdy ochoriet je mi z toho zle hambim sa za to ze som ich volil je to na zamyslenie a treba s tym nieco robit kazdy den sa bojim o svoju slobodu peace all
3x ale teraz uz posledni
a vygooglil si si to? mama ta nezabije ak máš s nou normalny vztah. a to si sa zhulil jediný raz alebo si hulil pravidelne?
kebi to poviem mame tak ma zabije....
tak sa niekomu s tým zdôver, mame alebo dobrému kamarátovi, ak to trvá tri týždne tak je to už dost dlho, vygoogli si derealizácia/depersonizácia či to nemáš
pls pomozte mi
2 vevericka ked porovnas jeden joint a jednu cigaretu tak trava vedie ale ked mas normalnu travu tak ti staci dva tri krat potiahnut tam rakovina nehrozi
ja bi som potrebolval poradit,ja som hulil ,a nic mi nebolo az som sa zhulil a mam stavi doteraz uz su to asi 3 tizdne co som hulil naposledi a stale mam stavi,neviem co robim a co rospravam,a citim strasni strach samoti....co mam robit ja uz placem lebo neviem co mam robit a stale neviem co delam ,to budem mat stavi na celi zivot?
ked uz chcete ganju tak ju aspon nehulte..pri porovnani z coho skor vzide rakovina pluc, ci z tabaku alebo marky..tak marka vedie..je tam viac skodlivych latok ak sa spaluje..tak ked uz, tak aspon kokteiliky ci kolaciky, urcite nie joint..