Marihuana a jej liecive ucinky

sexica7297

Ahojte..chcela by som vediet...je normalne ked mi na prvy krat bolo z marihuany aj na druhy den zle?..a nemala som chut do jedla?... dakujem za radu.

milovna

marian666
chlapce ty si trosku mimo a to uz len z toho dovodu,ze v praci sa hulit ani nemoze.byvaju tam pravidelne testy,takze chodit autobusom sa nemusis bat,ani lietadlom atd.v kazdej praci mas kontrolu a prisnu!dovolene je to fajcit,ved co je na tom?aj alkohol ta nici tak sa utis.a to co ake nasledky ma,to je aj pri piti alkoholu...takze ked uz to nema byt legalizovane,tak by nemal byt ani tabak a alkohol.nieje to az taka silna droga.ten co to huli tak vie a ten co to nemal v hube,tak nech sa do toho nepletie,ked nevie o com to je a celkovo.nepaci sa mi to,ked tu vypravaju ludia co hovno o tom vedia.ja to hulim 8 rokov a som normalna.pijem 8 rokov a som normalna.heh smiesne fakt

marian6663

LEN TAK PRE INFO..Marihuane v Holandsku bude uz coskoro koniec!Podniky vyhradne pre uzivanie marihuany ktore to dovolovali,tak ich postupne rusia a do konca roka nebude ani jeden..!Tak ze Holandska vlada konecne dostala rozum..Pozitok,euforicka nalada nieje vsetko..skryva sa za tym ovela viac.Fajcenim marihuany nicite svoj nervovy system a poskodzujete pamatove bunky,biciky u spermii,spomaluje myslenie a doslova aj prestorovu dezorientaciu,cloves sa vtedy nie plne vnima svoje okolie a robi veci ako pri normalnom stave nie,Viete si predstavit ze by vas viezol sfajceny sofer autobusu?mate vedla seba dieta a sposobi dopravnu nehodu?!iba koli tomu ze chce mat pozitok a naladu?alebo sfajcena predavacka v obchode a zle vam vyda,pilot lietadla atd atd..budete sa citit bezpecni??!!urcite mi date za pravdu ze nie! a keby sa zlegalozovala a tak to by bol koniec.. a Ked sa uz niekto skryva niekto za Holandsko tak nech ide hulit do Holandska!:) Tu je to zakazane tak to treba respektovat. Marihuana priserne smrdi,drazdi sliznicu,jeden Joint obsahuje tolko dechtu ako 15 normalnych cigariet!Skusil som ju a nevidim v tom nic uzasne.....

*.*

Liecive ucinky marihuany? hmm. ak je grass dobry tak po jednom - dvoch praskoch sa nadherne uvolni clovek po psychickej stranke, trosku sa mu zlepsi nalada, rozveseli ho to. Ak je travka silna a clovek si da praskov viac ako je slusne tak to ma zase ucinky uspavacie - k.o. system ako ked sa to prezenie s alkoholom s tym rozdielom ze ak sa clovek po dvoch - troch hodinach zobudi tak je zase uplne triezvy a nikdy mema opicu ani mu nie je zle ako po chlaste.
Takze z toho co viem - jednoznacne ucinny prostriedok na zlepsenie nalady a celkove uvolnenie, pripadne ucinny prostriedok podporujuci spanok. P.s: nic co som tu napisal nie je z mojej vlastnej skusenosti, informacie som cerpal z internetu, pripadne z inych masovo - komunikacnych prostriedkov.

Help

marihuana ako ju nepoznate:)

Konopný olej

Omega-3 blokuje tvorbu histamínu, a tým brzdí rozvoj alergickej reakcie. Konopný olej obsahuje omega-6 a omega-3 kyseliny v ideálnom pomere 3:1, a pomáha tak zmierniť alebo dokonca úplne vyliečiť kožné problémy, ako je suchosť pokožky, atopický ekzém alebo lupienka. Olej obsahuje i veľké množstvo vitamínov (A, B1, B2, B3, B6, C, D a E), ktoré v spojení s nenasýtenými kyselinami majú blahodárne účinky. Obmedzuje vznik nových vrások, zmierňuje alebo zamedzuje prejevom akné. Pôsobí veľmi dobre tiež ako olejový zábal na vlasy a jeho vtieranie do nechtových lôžok posilňuje rast a zdravie nechtov. Vďaka výnimočne vyváženému zastúpeniu nenasýtených esenciálnych mastných kyselín je konopný olej považovaný za vôbec najhodnotnejší z rastlinných olejov.

LIEC.UCINKY

ja marihuanu fajcim nie viac ako mesiac, minuli tyzden som bol od stredy prechladnuty,v stredu som bral lieky ale v stvrtok som si z marihuani uvaril caj a v piatok som bol uz zdravi. takze podla mmna ma marihuana naozaj liecive ucinky, najme jej vypary z caju ktory sa snej da urobit.
Mohly by ju zlegalizovat aj na slovensku v holandsku je legalna pretoze tam su jediny mudri ludia ktory chapu marihuanu(myslym vladu nie nas co ju pouzivame) my co ju pouzivame onej vieme svoje a ked som porovnaval cigaretu s marihuanou tak cigaretu som pri prvom potiahnuti hned zahodil.

shamrock

vypsana_fixa, rec je o marihuane, ktoru pestuje mnoho ludi a velakrat kupujes priamo od toho co to vypestoval...
to, o com hovoris, sa deje pri pervitine, kde to ide od varica, cez spojku ku dealerovi, od dealera k dalsiemu dealerovi atď..:)

alkoholik

jaaaa v podstate dam si skoro kazdi den travu dajake to pivo alebo poldeci aj cigaretu si zapalim no furt sa citim fit