Životnost spermii

ID223

Chcela by som sa opýtat. S partnerom sme mali chráneny styk. Asi po pol hodine (mozno viac) sme si to zopakovali, ale pri nasadzovaní kondómu som ho omylom navliekala naopak potom som ho nasadila spravne. Moze sa stat, ze spermie sa dostali na tu vrchnu cast kondomu a mozem z toho otehotniet? Po prvom styku sa bol vymočit.

Ja_a_Ona

Ahojte vsedci ..:) mam taky problem ze ja som sa pred 2 dnami spravil priatelke na prsia potom som to utieral a nieco mi zostalo na rukach potom sme sli varit polievku a asi mi nieco kaplo do nej jedlo to moja mamka a sestra myslite ze mozu byt tehotne ?

lenuska223

ahojte, potrebujem radu....s priatelom sme mali pohlavny styk, neurobil sa do mna ale von. nesprchoval sa iba sa utrel a tak za hodinku a pol sme si to zopakovali. ale uzivam antikoncepciu....nemozem byt tehotna?

Adis

mal som s priatelkou nechraneny styk, asi 10 hodin pred tym som masturboval... od tej doby som močil asi 6 krát... neurobil som sa do nej, len chcem vedieť či nejakym zazrakom može otehotnieť... dufam že nie...lebo ma asi porazí...

ritchi

no tak predstavte si že spermie môžu žiť iba najviac 6 dní no hlavnu polodnovaciu schopnosť maju 48 hodín vnejaký prípadoch 72 hod. ked je to v partnerke.po dalsie spermie su zasadité a ked sa dostanu do kylého prostredia zhynuu to znamená že ešte aj pošva vagíny je kyslého prostredia všetko kde je pokožka je kyslého prostredia tak tam zahynu všetky spermie takže ich zničíte tým. Aj ked tu čítam veci ako napr. že on sa mi vystreikal na ruku - ako náhle sa dostanu do kyslého prostredia kapú detičky. Ale ešte jedna vec za radu predstavte si že su tam vaše deti. a že ic htakto zabíjate :)

Inner

kikulienocka, ked nesiel do vnutra, nemas ako otehotniet. Ak nechces, aby ti ludia nenadavali a neurazali ta, tak si dopln informacie, pretoze toto je ucivo zakladnej skoly.

kikulienočka

Robila som partnera rukou a urobil sa. utrel sa do vreckovky ale potom mozno po °10 minutach ma robil rukou. ale len drazdil klitoris. mozem byt tehotna ? a nenadavajte mi a neurazajte ma mam fakt strach.

wee

Ako hlboko sa musia dostat spermie, aby mohli oplodnit vajicko? Jasne ze az k vajicku, ale su schopne sa tam dostat samy, ak by uz boli v posve?

panpiasdda

Mal som s priatelkou nechraneny pohlavny styk avsak predtym asi pred 6 hodinami pred stykom som masturboval a semeno mi ostalo na penise. Je mozne ze by otehotnela ? Dakujmem za odpoved.