pre LEERKU ...

kika.

Ešte ma napadlo, že ten liek nemali v každej lekárni. Objednali mi ho, ale zo dňa na deň ho už mali. Ale na tej stránke, čo som ti napísala, tá doktorka odporúča aj ascorutin. Ten mali všade. No ja som chcela ten druhý. Však si tú stránku prečítaj.
Tak tieto tri dni oddychuj. A ako som písala, nedvíhaj, ničím sa nenadrapuj, a neseď na ničom studenom. Tak ahoooj.

leerka

ahoj, kika.
dakujem, vyskusam to, ved za to nic nedam, snad to aj pomoze, lebo spinenie mam stale uz skoro dva tyzdne...tak si to v sobotu mozem kupit, kedze zajtra je zatvorene...o tkaom pripravku som este nepocula, preto som to nemohla ani vyskusat...ale urcite kupim, mozno to moje problemy vyriesi..inak dakujem, ze sa tak staras :-) je to od teba pekne a ze mi chces pomoct :-) tak som rada, ze ty to mas v pohode a ze nespinis...ale napr ja som tiez prve tri roky vobec nespinila a teraz zrazu posledny polrok aj viac stale...neivem preco, snad a najde pricina.... tak este raz diky a vyskusam :-)

leerka

ahoj, kika.
dakujem, vyskusam to, ved za to nic nedam, snad to aj pomoze, lebo spinenie mam stale uz skoro dva tyzdne...tak si to v sobotu mozem kupit, kedze zajtra je zatvorene...o tkaom pripravku som este nepocula, preto som to nemohla ani vyskusat...ale urcite kupim, mozno to moje problemy vyriesi..inak dakujem, ze sa tak staras :-) je to od teba pekne a ze mi chces pomoct :-) tak som rada, ze ty to mas v pohode a ze nespinis...ale napr ja som tiez prve tri roky vobec nespinila a teraz zrazu posledny polrok aj viac stale...neivem preco, snad a najde pricina.... tak este raz diky a vyskusam :-)

kika.

Ahoj leerka.
Mne menzes skončil a nešpiním. Modlím sa, aby to tak ostalo. Som tak rada. Ale pred koncom menzesu som kúpila ten CYCLO 3 FORT a začala brať dva krát denne jednu tabletku. Od zajtra len jednu denne. Veľa som o tom čítala. Aj na stránke www.rychlaulava.sk to doktorka doporučuje ženám, čo špinia. Tak som zavolala mojej lekárke a ona povedala, že to môžem brať. Tak preto ti píšem, čo to aj ty nevyskúšaš. Veď skúsiť môžeš. Ublížiť si neublížiš. Tak mi potom odpíš, či si to skúsila. Ináč dúfam, že ti je lepšie. Tak sa maj.

leerka

no tak je to naprd, ze som obejdnana az o vyse meisac,ale nenarobim s tym nic, bohuzial,ak by smi bolo moc zle, tak pojdem rano medzi urgentne pripady.... a pistacie nemam rada... bohuzial... ja som z toho tiez na nervy...a sex neamt? to sa neda a este dalsi mesiac abstinovat? no to nie.....

kika.

Leerka, tak to je hrozné. Veď ak by si mala niečo vážne, tak môžeš dovtedy aj umrieť. Veď z toho môžeš byť aj riadne chudokrvná. Mimochodom : papaj pistácie, tie sú dobré pri anémii a na železo v krvi.
ty máš asi fakt smolu na antikoncepciu. Ja som špinila celý mesiac a bola som z toho psychicky hotová. A v sobotu som po mesiaci užívania HAK dostala menzes, trval štyri dni a dnes iba tak málilinko. Modlím sa aby to prešlo úplne.
Tak sa drž, veľa oddychuj, nič ťažké nedvíhaj a čo sa týka sexu asi by si ho mala odložiť až budeš fit. Ahoj!

leerka

ahoj kika. no zase som od minuleho mesiaca zacala spinit aj s touto hak a tento mesiac je t neznesitelne... mala som menzes pred cca2tyzdnami a uz vyse tyzdna zase spinim,ale to takym stylom, ze som normalne aj pretiekla.. :( takze v pohode aj tampony mozem cez to spinenie nosit, ... u lekara som bola akurat dnes a nevybavila som nic, lebo povedala, ze nema cas doktora ona ma plne terminy az do konca maja a tak som je vravela ze si zalpatim prednostne, ale ona ze bohuzial vstko ma plne, tak som sa objednala na preventivku na zaciaktu juna, a az potom to teda budeme riesit... a k tomu vstkemu ma pri tom spineni boli bruho akio pred menzesom, takze som zvedava, co navrhne ake riesenie...a mesaic mozem takto pokracovat....ochota jak svina.... co uz..

kika.

Ahoj leerka! Tak ako sa máš? Čítala som, že Ti bolo dosť zle. Bola si u lekára? Čo ti povedal? Dúfam, že Ti je už trošku lepšie. Tak sa drž a ozvi sa. Ahoj.

leerka

kika,ak ti bude spinenie pokracovat este dalsie dva mesiace,tak by si mala tabletky zmenit.... ja som to mala rovnako a zmenil mi ju.... takze v tomto skutocne nevahaj...a mozno ti to prejde, tak skus este vydrzat,aj ked viem, ze to je dost neprijemne...ja zse zacinam spinit uz aj s touto antikou, takze som uz riadne na nervy....

engelchen

Aj ja som zacala v sobotu s HAK.. tak mne je celkom jedno ci budem mat na cas spinenie...po case to prejde a tolko vydrzim..Prsia mi tiez netreba vacsie, ale bojim sa skor aby som sa nezvacsila ja :) aby som nepribrala...lebo uz teraz mam 90kg..