pre LEERKU ...

leerka

no tabletky vysadit teraz aj tak nemozem, lebo ideme o mesiac na dovolenku a nevedela by som kedy mi potom pridu a este o vyse dva mesiace idem na jedno vysetrenie a tam je potrebne aby som bola po menzese..cize este do konca leta ich brat budem...inak lekar mi povedal, ze to z tabletiek nie je... a to krvacanie je asi z tych vaginalnych tabliet co mi predpisal... dnes uz je to lepsie, taksnad to bude uz zajtra ok.... a s praitelom pauzu nemame, uz je to definitivne, on povedl, ze nazor nezmeni.... a jedina moja radost je ta plavaren aspon takze tej s itez vzdat nechcem...to by ma uz mrdlo doma....

kika.

juj tak toto ma mrzí. Ty máš fakt smolu. Ja by som asi vysadila tabletky. Veď za skúšku nič nedáš. S priateľom máš pauzu / aspoň dúfam, že sa spamätá/, tak skús. A ty chodíš na plaváreň? Tak ak máš problémy s kvasinkami a infekciami, tak aj to vynechaj...
A umňa zatiaľ nič nove. ešte mám menzes, tak sa modlí,ňm, že keď skončí aby som nemala špineneie.
Tak sa drž.

leerka

ahoj kika, neivem ci som to sem pisala ale ak ano, tak prepac z esa opakujem, no lekar mi predpisal candibene na tri dni a vcera som dobrala konecne poslednu a zase som na nervy... pretoze od soboty z toho krvacam a dokonca musim si davat pod zadok uterak, aby osm nezaspinila postel.. a neprestava to... dnes som bola aj na plavarnia zase zo mna sla krv...som z tho uplne hotova nervy mam jak hovado... a to mam mat buduci tyzden menzes... tak uvidim dokedy to bude trvat...ach jo..u mna tie problemy tusim nikdy neprestanu..a co ty ms nove?

leerka

no tak ked budem pisat s tebou, taqk si dam leerka vzdy .-) a preoc ta zmena, neivem... len tak...mozno kvoli inym temam vies... a nechclasom aby ma tu niekto spoznal, ak by nahodou...a taletky asi potom po lete vysadim ak teda nikoho nebudem mat.... ved naco mi budu...

leerka

kika. lekar mi praveze povedal, ze uz to z taqbletiek ni eje, ale je tam asi iny problem, preto mi robil aj tu kultivaciu, lebo pri vysetrovani ma niektore veci strasne boleli...inak vsetko v pohde, aj mataernica aj vajecniky...a vraj mam malu maternicu mi este vravel..... tak tieto kapsule co mi dal su tiez dost velke...a vcera ma aj neako stipalo, ked som si ju tam dala....
a s ex..no tak bavime ako bavime, naposledy sme spolu hovorili v nedelu a odvtedy nie a je aj dobre ze sa nestretavame a nekomunikujeme spolu... a ma u mna aj tak veci a on mi musi priviezt tie moje...ale to urobime vtedy, ked ja doma nebduem, aby sme sa zbytocne zase nevideli...

kika.

mimochodom, neviem si zvyknúť na tvoje meno. Chodím sem už dlho, pomaly rok. A poznám ťa pod leerka. Prečo tá zmena?

kika.

ahoj zjuzjika ! V piatok som dostala menzes, tak uvidím, keď sa skončí, čo bude ďalej. som rada, že máš len "kvasinky" a nič vážnejšieho. Aj keď ani toto nie je sranda. Ale zas vtedy, keď ti bolo zle sa ti aj hlava točila a celkovo ti bolo nanič, takže preto píšem, že "len". Ja som raz mala kvasinky a mala som vaginálne tablety polygynax. Pomohli, ale boli hnusné, veľké a suché. Ako tobolkové tablety do úst. fuj...Tak dúfam, že sa ti uľaví. Ak si už vyskúšala toľko druhov antikoncepcie, nepovedala ti doktorka, že asi nemôžeš užívať žiadnu? Sú také ženy...
A čo priateľ? Bavíte sa spolu, alebo mu dávaš čas ? Hlavne buď pokojná. papa

zjuzjika

ahoj kika.
tak som vcera bola pre vysledky u lekara, takze mi zase zistil kvasinky a predpisal tablety candibene na 3 dni..tak uz mi ostavaju iba dve :-) som zvedava ci pomozu..a snad ano.. inak ostatne vysleky zatial v pohode a niketore budu az o tri tyzdne este ....a ty co ako..stale mas spinenie?

zjuzjika

no kika ja normelne zatial...co uz... a skoda ze sa ti to takto posralo..ale mozno to lenteraz bude take....daj tomu cas... a uvidis, mozno to len chvilkove bude....

kika.

LEERKA-ZJUZJIKA - prechválila som sa :(
menzes mám dostať v piatok a od nedele mám bledohnedý výtok. No a to som sa tešila, že je všetko v poriadku. Tak dnes som celý deň myslela na teba. Radšej ani s priateľom nebudem.
A ty ako?