Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre LEERKU ...

kikae

Nie prvy den nie je ked zacnes krvacat,ale prvy den ked uz mas cely den menzes.Takto mi to povedali uz dvaja gynekologovia nezavisle na sebe.

leerka

ved prvy den menzesu, je prvy den, ked zacnes krvacat, takze vtedy zoberies aj tabletku.... a ak ti hccela povedat, ze to nie je ten den, tak ti mala upresnit, ze ich mas zobrat az druhy den menzesu....

kikae

Aj ja tento mesiac zacinam prvykrat brat HAK jeanine,ale mne gynekologicka vravela,ze prvy den menstruacie nie je ten v kt. menzes dostanem,ale az ten za tym,takze teraz ako?

leerka

kika, to ci si zobeires tabletku na minutu presne ti nezabezpeci, ze nebudes spinit.... ja som ich brala sice vzdy s tu istu hodinu, sem tam som ich yobrala neskor, ale vtedy som spinenie nemavala....neivem cim to teraz je... takze si tu tabletku zober pekne teraz vecer a hotovo.....

n..

je to na tebe.. môžeš mať to špinenie alebo nemusíš.. ja by som si dalal večer tú tabletku!! veď to špinenie neni ako keď máš krami že to tečie to je len tak troška a keď sa pôjde na to tak sa pred tým ospršíš a bude všetko ok

kika.

tak som dnes ráno dostala menštruáciu. Mám si dať večer tú tabletku, alebo počkám dva-tri dni. Mne nejde o to či som chránená okamžite alebo až o sedem dní. Ide mi o to aby som zabránila "špineniu". Tak čo mám robiť??? Prosím....

kika.

ďakujem ste zlatí... ono mi ide o priateľa, že je na pol roka v zahraničí a chodí domov raz za dva-tri týždne. No a ak budem mierne krvácať alebo špiniť nebudeme sa milovať. Viem, že sa dá aj tak, ale mne by to bolo blbé....preto tomu chcem zabrániť...