jeeej moja tema,,uz som ju tu preberala.mam tu o tom asi tri temy,ked som sa s ni, priatelom tripila a myslela na rozchod.,,ale uz sme spolu tusim 3 roky ci 4? a stale je to lepsie a lepsie a krajsie a viac si rozumieme,,
ten moj nemal moznost sa vzdelavat,,,,ale ma iq.,,..netvrdrim ze je intelektual ,,ale ma mozno lepsie prakticke testy v iq ako ja..a dokonca niektore testy ma lepsie ako ja...ale ma minimalne vzdelanie.....utesim ta
svojho vychovavam a da sa to ak je inteligentny porirodzenou inteligenciou ,,tu my vsetci prvy rok radili aby som sa s nim rozisla,,,tak tu inak vacsiou ludia radia,,lebo dotycneho nepoznaju a nevedia back ground... napr ten moj dnes dostalprednasku ,,co na pol ucha pocuval o zakladoch rokkoka, princin ekonomickej krizy, a objasnenie judaizmu,a historicku poucku o mari terezii ..akurat som nevedela ci napoleon bol jej subreznik ci bol pred nou..ci po nej..
,moj ma pocuva,,sice nepokracuje debatu,,ale vnima,,Nie je problem o vzdelani,,ale o iq,,hhehehe pisem ja hotentotkaaa,,,,,,idem spat..aha a eq,,na to ma chytil..ano ano...alebo skor ..ja BRrrrrr a oon na mna PRrrrr..........nemenila by som ,,a to mam skusenost s dvoma profesormy a docentom,,,ono by to len teoretizovalo,..a zivot by usiel..s tymto mojim sucastnym si aspon mozeme stavat dom,, a sny a doveru...aj ked ja po veceroch citam national geography a on cuci pitominy,,,ked ideme potom na pivo,,vymenime si info,,,ja sa z myslienok odlahcim on zmudrie a je to zlata stredna cesta......:}