otázka na manželov

kvietok2

janosik:ty si najskôr napísal voľný čas LEN pre seba, tak dávaj pozor na slovíčka... a čítaj pozorne, ja som ťa len opravila... je samozrejmé, že každý potrebuje čas AJ pre seba...

alti

A este dodatok: pre dobry vztah je treba okrem tej zdravej volnosti delit medzi dvoch aj povinnosti. A tu spravidla zacinaju mat nasi chlapci vyrazny problem :D. Alebo nie?

alti

Pre dobry vztah je dolezite uvedomit si Janosikov nazor, ze "chlap potrebuje volnost", taku zdravu. Pre nas, casto zienky domace, je nie menej dolezite uvedomit si, ze tu urcitu volnost potrebujeme aj my. A podla toho beh rodiny zariadit = predsa aj ja si chcem ist zacvicit, stretnut sa s kamoskami, a to tiez bez dietata, tak ako manzel. Cize priestor "na nadychnutie" vo vztahu potrebujeme obaja :D.

janosik

kvietok2: preco by nemal mat vztah? ved to neznamena, ze ked chce mat chvilu pre seba, tak nema zaujem o zenu.
quelinka: jasne, ze aj zena chce mat nejaku tu chvilu pre seba, tak potom v com je problem, ked to chce muz?

quelinka

janosik ale aj baby potrebuju byt obcas same s kamaratkami, lenze pocula som od kamaratok, ze vtedy vedia aj muzi pekne vystrajat.hmm. a ja mojho nenutim ani sa neciti byt nuteny. je to ok. treba len vediet ako na to. aby bola aj rodina obcas pokope a pritom nie doma pred telkou,hmm.