Ahojte manželia. Chcem sa vás opýtať či ste všedci takí papučoví ako ten môj, že ho nedostanem na rodinnú prechádzku s bábom. Kedysi sme sa prechádzali a to radi, ale po 5 rokoch manželstva je to boj ho prehovoriť.ĎAKUJEM
otázka na manželov
Ona to myslela asi tak, ze ten slovny zvrat AJ PRE seba zahrna to carovne egoisticke LEN PRE SEBA :-)
kvietok2, nie je mi celkom jasne, ako to myslis.
janosik:ty si najskôr napísal voľný čas LEN pre seba, tak dávaj pozor na slovíčka... a čítaj pozorne, ja som ťa len opravila... je samozrejmé, že každý potrebuje čas AJ pre seba...
alti, to je fakt. bez delenia povinnosti to nejde.
a to je zakladny problem muzov, ze su taki lenivy.
A este dodatok: pre dobry vztah je treba okrem tej zdravej volnosti delit medzi dvoch aj povinnosti. A tu spravidla zacinaju mat nasi chlapci vyrazny problem :D. Alebo nie?
Pre dobry vztah je dolezite uvedomit si Janosikov nazor, ze "chlap potrebuje volnost", taku zdravu. Pre nas, casto zienky domace, je nie menej dolezite uvedomit si, ze tu urcitu volnost potrebujeme aj my. A podla toho beh rodiny zariadit = predsa aj ja si chcem ist zacvicit, stretnut sa s kamoskami, a to tiez bez dietata, tak ako manzel. Cize priestor "na nadychnutie" vo vztahu potrebujeme obaja :D.
kvietok2: preco by nemal mat vztah? ved to neznamena, ze ked chce mat chvilu pre seba, tak nema zaujem o zenu.
quelinka: jasne, ze aj zena chce mat nejaku tu chvilu pre seba, tak potom v com je problem, ked to chce muz?
voľné chvíľe len pre seba??? sorry, ale to potom nech nemá vzťah...keď tak, tak "aj pre seba"
janosik ale aj baby potrebuju byt obcas same s kamaratkami, lenze pocula som od kamaratok, ze vtedy vedia aj muzi pekne vystrajat.hmm. a ja mojho nenutim ani sa neciti byt nuteny. je to ok. treba len vediet ako na to. aby bola aj rodina obcas pokope a pritom nie doma pred telkou,hmm.
baby, ked nepochopite, ze muz potrebuje volne chvile len pre seba, bude sa to vo vasom vztahu len zhorsovat.