otázka na manželov

quelinka

oresanka skus zacat cvicit aj ty, syna mozes tiez brat zo sebou, ak nie je priliz maly, ja som takto zacala, a po 4 tyzdnoch zacal chodit aj on, samozrejme nesmies na nom vysiet, ty sa venuj svojmu cviceniu a on svojmu, ako by ste boli kazdy sam. uvidis ako to nanho zacne posobit, ked sa budu chlapi za tebou otacat, potom sa uz aj on prikmotri k tebe, musis to brat s nadhladom, a hlavne nenapadne, aby to nevyzeralo umelo a nasilne. skus to je to dobry trik, mozno sa mu to tiez velmi zapaci.nemusia byt vzdy len prechadzky s kocikom...

orešanka

Čaute kočky.
Tak z toho môjho ma ide poraziť. Väčšina našich hádok sa týka toho, že by som chcela aby trávil viac času so mnou a synom.
Ak je dlho v práci tak ho o to nežiadam, ale jeho postoj je taký, že ak má viac voľna uprednostní svoje záujmy pred nami (posilonňa). Ak mu to poviem, tak hneď ma napadne , že mu chcem aj tú voľnú chvíľu organizovať.

quelinka

noooo mate vsetci pravdu, aj my uz bojujeme ak chceme ist von, ale nahodila som novu taktiku, nahodim sa, pekne upravim a poviem mu idem sa prejst s malou......hmmm a uz mi huci telefooon, ze ide za nami......netreba ale hadzat flintu do zita ak to nevyjde na prvy krat, treba sa mu pekne ukazat, ze by sa s vami mohol kludne on na ulici popysit!hmm.

janosik

chlap potrebuje volnost, ked budes stale s nim, budes mu liezt na nervy. jasne, ze s kamosmi ide von velmi rad, kazda chvilka bez zeny je pre manzela velmi cenna.

lenka22

zuzka tak to veeelmi dobre poznam, ked je so mnou tak skoro zomiera od bolesti chrbta, musim ho masirovat a pod. a ked zavola kamos ci nejde na bowling, tak uz je aj obleceny...