O par mesiacov budem mat 17 rokov.Meriam 172 cm a vazim 100 kíl. Je to neuveritelne vela. Matka mi vravi ze mam zo sebou nieco robit. No ja to nedokazem. Bola som uz aj na lieceni na cas to pomohlo no opat som zacala naberat kila. Neviem sa ovladnut. Ked nieco vidim musim to ziest...napcham do seba aj niekolko veci po sebe. Skusala som si povedat dost no nemam pevnu volu. Neviem prestat. Chcem schudnut aspon tych 30kil. Co si o tom myslite? Viete mi poradit?
Som obézna
Ahojte, ja mam 175cm a viac ako 100kg, ale neviem presne, pretoze uz tri roky nemam odvahu sa postavit na vahu...Chcem co najskor schudnut, moja vysnivana meta je 70kg. Pred 5 rokmi som schudla zo 100kg na 75kg, bolo to fantasticke. Bohuzial jojo efekt ma znicil a potom som dielo dokonala ja sama svojou lenivostou.
ahojte zufalka a bylinkayka ja mám rôčkov o trošku viac mám 38 a moja výška je 164 a váha 108, no ak si spomeniem že v 19ke som po pôrode dcéry vážila neuveriteľných 54 kg a ešte som schudla (nie preto, že by som chcela a dietovala) na 51 tak to už je len dávna minulosť. No veľmi by som chcela schudnúť aspoň na tých 64 kg, ale najprv by som chcela dojsť pod 100 kg to je taká moja prvá latka, no môj problém je dlhodobý a každý rok priberiem 5 kíl , aj viem kde je ten zádrhel, mala by som úplne zmeniť životosprávu jesť menej a častejšie a pridať viac aktívneho pohybu, len pri bežných rodinných povinnostiach je velmi ťažké odolať napríklad tomu čo som navarila a neobedovať s nimi. bolo by ovela jednoduchšie, keby som sa mohla venovať iba sebe a chudnutiu .verím že by to bolo ovela jodneduchšie, už sa mi podarilo viackrát schudnúť pomocou diet a delenej stravy ale stále sa to vrátilo naspäť ako bumerang, takže jojo efekt funguje, preto som si povedala, už žiadne diety ale ak chudnúť a dostať sa do formy , zmeniť celú životosprávu.
bylinkayka, tak ten moj mail je lubka@stoldo.com a icq nepouzivam, skor skype...to by bolo super :) diky moc a cakam, kedy sa mi ozves :)
zufalka :tak vieš, z velkého to ide rychlo dolu ked sa dodrzi pravidlo vjac vydat ako prijmut ... Urcite pomoze mat nejaku dusu co ide z takej istej vahy ako niekto kto ide zo sto a niekto zo 70, tedaa podla mojich skusenosti :) ...takze mozes mi tu nechat mail, najlepsie cislo na icq ak mas, a mozme komunikovat o com kolvek, dobre ? ...a to rano a moj nick plne chapem... :))
bilynkayka, a ako sa ti to podarilo? mozes mi dat an seba nejaky mail abo cvo, nech sa inspirujem....a hlavne nch nejsom sama...potebujem dakohio, komu by som sa zverovala s uspechmi aj neuspechmi...najde sa niekto taky?
nezufaj zufalka, ja mam 19 rokov, 107 kg a vyska?? 164... taakze som este gulatejsia, noo teda uz tak nie, pretoze teraz mam stale 19 rokov, aj vyska sedi len kila sa pohli na 98,6 kg za 5 tyzdnov zhruba pri oblecenom a obutom stave :) takze ked sa chce, ide to dole, len si kazdy musi zvolit sposob a ne ze ja uz mam XY kg, to uz nepojde, preto este naberiem vjác... Len s chutou !
nezufaj zufalka, ja mam 19 rokov, 107 kg a vyska?? 164... taakze som este gulatejsia, noo teda uz tak nie, pretoze teraz mam stale 19 rokov, aj vyska sedi len kila sa pohli na 98,6 kg pri oblecenom a obutom stave :) takze ked sa chce, ide to dole, len si kazdy musi zvolit sposob a ne ze ja uz mam XY kg, to uz nepojde, preto este naberiem vjác... Len s chutou !
pripajam sa k vam s prosbou o pomoc...mam presne ten problem ako miruska, akurat mam o 10 rokov iac , o 5 cm viac a o 7 kil viac....o boze!
baby,
miro má pravdu- verte mu! všetko na úspešné chudnutie nájdete na
-odkaz odstránený-
úspech zaručený :)