milovanie za svetla

nothing

Eqa, skús sa uvoľniť, hocijako, prvýkrát možno aj trochou, minimálnou dávkou alkoholu a potom sa miluj pri napr. tlmenom svetle. Aspoň raz si predstav, že tvoj partner je iba akýsi nástroj na sex, že ty si tá, ktorá ho ide zneužiť, a predstav si, že tvoje telo je dokonalé a všetky ženy okolo ti závidia. Chlapi sa pri sexe vo svetle nesústredia na to, či máš tukové vankúšiky alebo maličké či veľké prsia, oni si to jednoducho užívajú, už len ten pohľad na partnerku a to, že majú možnosť sa jej dotýkať, že ona im to dovolí a že sa na ňu možu pozerať. Ver mi, že ani jedného pri sexe nenapadne niečo ako Bože, tá má ale široké boky, alebo Bože, prečo nemá vačšie prsia... užívajú si pocit milovať sa s partnerkou bez zábran a to ich vzrušuje. Kdesi som čítala, že muži uprednostňujú milenky, ktoré nemajú zábrany v posteli aj keď nie sú dokonalé pred tými, ktoré majú zábrany, aj keby z fyzického hľadiska nemuseli. ... Nájdi si svetlo, ktoré vám vyhovuje, t.j. ráno keď vstávate, tlmené svetlo pri sviečkach či televízori... potom to už pojde samo, uvidíš. Je to ako s plávaním, keď sa raz naučíš plávať, už to nikdy nezabudneš.

eviak

milovat sa pod neonom nie je prave romanticke :) skuste pri svetle sviecok, je to taky kompromis, nie je to ani svetlo, ani uplna tma.. a nie je vam pri nom vidno celulitidu :))

corel

Pre mna a moju priatelku je to za svetla este krajsie ako potme... aj ked tma ma tiez svoje caro, samozrejme. ale za svetla sa vidime obaja v plnej krase a to povazujeme za nesmierne nedherne... vobec sa pred priatelom nehanbi, nemas za co, ludske telo je predsa krasne a obzvlast tvoj priatel ta tak urcite vnima. len do toho, ostych bokom. navyse budes ovela uvolnenejsia a to prinesie pri vasom milovani uzitok tak tebe ako aj jemu.

sunnysweetie33

partneri sa musia velmi dobre poznat a 100%tne si doverovat,aby nieoc take dokazali..my po 4r. to robime v pohode ja za svetla..podlamna je najkrajsi sex rano..po prebudeni a nie v noci,ked sme uz unaveni a hned po sexe obaja zaspime.. xi xi

crazynka:)

Ja beriem milovanie za svetla uplne prirodzene....ved preco sa stale ukryvat do tmy:)Uplne na zaciatku som mozno bola trochu hanblivejsia ale teraz je to uplne normalne:)

tia

Dobré ránko. No ja som s tým mala tiež problém, ale všetko je to o čase. Keď si s partnerom už nejakú dobu, tak si na to zvykneš.

Lilu

akurat teraz riesim s priatelom tuto dilemu, on by chcel aj za svetla, ale tiez to nejak nedokazem, je to take divne, neviem preco mi to tak pripada, jednoducho ked si predstavim milovanie automaticky ma napadne vecer,tma...je to nieco ako s bozkavanim sa ze ked mam zavrete oci tak to lepsie precitim....som asi divna :)

matelko

Za svetla? No problem. Rano, naobed, vecer... to je jedno. Ale ak ide o atmosferu, tak je jasne ze je krajsie ked je v izbe tlmene svetlo.

ixiiik

tak za svetla?U mna isiel na to priatel velmi jemne.Zapalil vela sviecok takze urobil dost vela svetla.Bolo to romanticke a ani som si neuvedomila to svetlo.Od vtedy mi nejako nerobi problem rano,naobed ci vecer.Je to jedno.Dolezite je ze sa vam to paci a ze sa citite prijemne.Ak je to staly partner myslim ze hamblivost tam potom nepatri.Ved on ta lubi a ty jeho :)

berenice17

ja som to nikdy moc nemala rada ale s terajsim partnerom mi to problem nerobi,prave naopak/je to asi len len o vzajomnej dovere a tiez aj trosku o hanblivosti ale pokial ho mas rada casom prejde a bude to fajn