ekozahrada

[zruseny12]

dakujem,na zdravootnu...

tiez sa citim nejak biedne,a to som sa vykupala v KOSTIHOJU,aby ma nic nebolelo...

no to uz zalazi na tebe,co tam das...aj tie ringl.nie su zle...

slnko331

nech sa Ti podari aj aj,a aku skolu?

ale ten moj chrbat, som cela dolamana,

tak som vcera pozerala na ten plot, no to bude, jeden krik tych ringlot je tam nasadeny, tak len pokracovat a mozem zohnat aj moruse a som citala, ze sa daju rezom udrziavat ako velke kriky.

[zruseny12]

tak ja zatial nemam,co pliet,ale ked sa podari ta zahradka,tak budem stastna...
len podala som si aj prihlasku do skoly,tak dufam,ze to zvladnem potom/sice skola nie je este ista/

slnko331

vecer sme boli chvilu na zahrade a v tej trave som objavila mrkvicku a kalerab, co som sadila, tak som trhala a oslobodzovala, aby aspon trochu miesta mala a dnes vecer pojdem zas a uz konecne a dokosime.

slnko331

jednu lipu na pozemku mame, je pri plote smerom na cestu a uzasni ludia, mam ju zlomili na polovicu, ked oberali, ale uz sa z toho spamatala a pekne rastie a naozaj je to vysoke. Teraz ma napadla aj aronia, mam jeden kricek, tak rozmnozim, dva odrezky sa mi chytili, len to bude asi trvat, kym ten plot bude nepriehladny.

ale nevadi, do dochodku casu dost.

[zruseny12]

mna este napadla aj LIPA/je velmi dobry caj z nej/ale je tam nevyhoda,ze rastie do velkej vysky...
a nesplnala by ucel,ale mala by si z nej dobry osoh pre zdravie a aj susedia...

slnko331

mariaa, po urode presadis, ja mam pri dome len malo malin ale su pekne a dvakrat plodia, tak obetujem z nich a presadim na zahradu, pekne sa zacinaju mnozit.

A ten plot asi urobim tak, ze tam dam vsetko co zozeniem a bude to mix plot.

[zruseny12]

mne vysli MALINY ako som pisala,co som kupila v LIDLU a uz vyzeraju pekne,ale mam ich vo vedre,bojim sa ci mi tu na balkone preziju...tak asi budem musiet ich vysadit vonku...

slnko331

maria21,

to robim tiez, hovorim tomu, ze su v skolke, mam takto posadene egrese a ribezle a na jesen ich presadim.