Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
SLNKO
ja tiez v niektorych veciach nie som si ista...presne ako pises ty...huby nezbieram,len ktore poriadne poznam...
a MATERINU DUSKU nemozem poriadne rozoznat...podla obrazka a na luke...tiez ju musim vidiet poriadne...
Slnko
písala si, že chceš sadiť morušu máme na záhrade u mojej mamy ( čierne) ale mne sa páčia ( chuťove) aj biele a pekne to na jar orežeme ako chceme a nie je z toho veľký strom. Aj teraz je na nej dosť, ale neviem či sa dá niečo z toho robiť lebo mi len čo po zobkáme a ostatné opadne na zem.
no ja som si minule dala do caju,bazoveho sirupu,a nechutilo mi to...uz som zvykla na nesladene caje.../odkedy nemozem cukor/
ale lakala ma ta vona SIRUPU,tak som si naliala...ale nevypila...
BAZA je tiez velmi zdrava...
ja ho podla obrazku nenajdem, ani hriby nezbieram, iba bedle, tie poznam. Potrebujem to od niekoho, kto to pozna a povie, ze urcite je to kostihoj, ale opytam sa babky, mozno ho ma v zahrade.
a este k tomu cviceniu,cvicit treba pravidelne...ja tiez ked cvicim pravidelne,tak je mi lepsie,staci ked vynecham 2-3 dni a uz som zasa ako polamana,mam postahovane slachy,svaly...no nic moc...
ja mam uz svoje cviky na svaly a kosti...
a cvicim este PILATES PRE SRDCE
SLNKO
no a tam si najdi KOSTIHOJ a podla toho obrazka si ho najdi v prirode...
no ten HUMBOLT mal vela moznosti na STUDIUM,mne vtedy poradil-poradca,co bol u nas,ze toto je najidealnejsie studovat...
bolo tam poistovnictvo,personal.,reklama,uctovnictvo a vela dalsich veci...inak mi to pomohlo,aspon v osobnom zivote...
moja babka ma tu knihu zdravie z bozej lekarne, uz velakrat sme tam pozerali.
mariaa, ja by som si z prirody urcite doniesla nieco ine, to potrebujem od niekoho, kto to pozna, ja zbieram bylinky len z vlastnej zahrady a bazu, ta sa neda pomylit.