Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
Ďakujem našla som nápady na spracovanie plodov z moruši. Ja som ako decko tiež chodila na moruše u nás sa to volalo drevené jahody ale aj biele boli veľké stromy a ešte si pamätám jeden strom boli sivé veľké a veľmi chutné. Minule som nahovorila manžela sa tam ísť pozrieť ale už je tam len zopár stromov a tie sivé už asi vyschli.
materinu dusku mam tiez, ale sa jej dako nedari a ani salvii sa nedari, asi to budem musiet popresadzat.
presne tak,liezli sme po tom...ruky sme mali cele cierne,a aj usta...ale je to tiez dobra maskrta...
tiez si pamatam, ako deti sme chodili na moruse, cierne to boli poriadne stromiska a biele si pamatam ako kriky, asi velkosti bazy.
ja by som osobne keby som mala MORUSU,skusala sirup a zavarat,mozno aj dzem by bol dobry z tej ciernej...
materinu dusku podla vone v zahrade mojej babky
SLNKO
prave som chcela tiez o MORUSI,pisat aj ja...ja som ju mala velmi rada,ako dieta,aj bielu aj ciernu...
pozerala som v google,tam su stranky MARIA21 kde su aj rady,co sa da z nej robit...
maria21,
len tak na jedenie a na ten plot, aby nebolo od susedov vidiet k nam, mne sa zas pacia biele moruse, ale v podstate mi to je jedno, hlavne chcem, aby kazdy krik a kazdy strom bol v zahrade uzitkovy, teda ziadne tuje a podobne veci.