ekozahrada

maria21

materina dúška nepotrebuje veľa pôdy ani nemusí byť kvalitná. U nás ( kde máme chatku)rastie na bralách ja som si stadiaľ doniesla.

maria21

Ďakujem našla som nápady na spracovanie plodov z moruši. Ja som ako decko tiež chodila na moruše u nás sa to volalo drevené jahody ale aj biele boli veľké stromy a ešte si pamätám jeden strom boli sivé veľké a veľmi chutné. Minule som nahovorila manžela sa tam ísť pozrieť ale už je tam len zopár stromov a tie sivé už asi vyschli.

maria21

materinu dúšku si pestujem doma a najlepšie sa jej darí deravý strom ( v strede diera ) tam som dala zem a zasadila dúšku je nádherná keď bude kvitnúť pošlem foto a mám ju pri jazierku aj v skalke.

slnko331

tiez si pamatam, ako deti sme chodili na moruse, cierne to boli poriadne stromiska a biele si pamatam ako kriky, asi velkosti bazy.

[zruseny12]

SLNKO
prave som chcela tiez o MORUSI,pisat aj ja...ja som ju mala velmi rada,ako dieta,aj bielu aj ciernu...

pozerala som v google,tam su stranky MARIA21 kde su aj rady,co sa da z nej robit...

slnko331

maria21,
len tak na jedenie a na ten plot, aby nebolo od susedov vidiet k nam, mne sa zas pacia biele moruse, ale v podstate mi to je jedno, hlavne chcem, aby kazdy krik a kazdy strom bol v zahrade uzitkovy, teda ziadne tuje a podobne veci.