Čo najlepsie pomoze pri velkej bolesti hrdla?

simulka

nie ze by som mala problem nadychnut sa, ale aj ked nepreglgam tak mam raky blby pocit, ze tam nieco mam akoby som mala take tazke hrdlo.

alz-bee

S nadychnutim som nemala problem...za nejake tri dni ma to preslo...a uz som si spomenula-Tantum verde kloktadlo mi v lekarni odporucili, tak to som kloktala..

simulka

Ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď. a niekedy ma to núti aj tak ťažšie sa nadýchnuť. Aj také si mala? A koľko ti to trvalo?

simulka

Ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď. a niekedy ma to núti aj tak ťažšie sa nadýchnuť. Aj také si mala? A koľko ti to trvalo?

alz-bee

Aj mne sa to uz stalo...pri prehltani ma nie ze bolelo hrdlo, ale som mala pocit, ze tam mam nieco zaseknute..a po preskumani v zrkadle som tam nasla biely flak na mandli...tak som kloktala najprv slanu vodu a potom som si kupila v lekarni cosi...uz neviem, co mi na to odporucili...

simulka

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Od včera mám taký pocit akoby som mala niečo v hrdle zaseknuté a vadí mi to. Neviem čo to môže byť. Včera z ničoho nič sa mi to objavilo a stále to trvá.
Stretol sa už niekto z Vás s niečim takým? Prosím o radu. Ďakujem.

simulka

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Od včera mám taký pocit akoby som mala niečo v hrdle zaseknuté a vadí mi to. Neviem čo to môže byť. Včera z ničoho nič sa mi to objavilo a stále to trvá.
Stretol sa už niekto z Vás s niečim takým? Prosím o radu. Ďakujem.