posúvam...
Čo najlepsie pomoze pri velkej bolesti hrdla?
stopangin sprej
a čo to môžem mať z čoho? nevieš náhodou? dúfam, že to nie je nič vážne :)
Kloktadlo Tantum Verde je absolutne super!100% odskusane!
nie ze by som mala problem nadychnut sa, ale aj ked nepreglgam tak mam raky blby pocit, ze tam nieco mam akoby som mala take tazke hrdlo.
S nadychnutim som nemala problem...za nejake tri dni ma to preslo...a uz som si spomenula-Tantum verde kloktadlo mi v lekarni odporucili, tak to som kloktala..
Ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď. a niekedy ma to núti aj tak ťažšie sa nadýchnuť. Aj také si mala? A koľko ti to trvalo?
Ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď. a niekedy ma to núti aj tak ťažšie sa nadýchnuť. Aj také si mala? A koľko ti to trvalo?
Aj mne sa to uz stalo...pri prehltani ma nie ze bolelo hrdlo, ale som mala pocit, ze tam mam nieco zaseknute..a po preskumani v zrkadle som tam nasla biely flak na mandli...tak som kloktala najprv slanu vodu a potom som si kupila v lekarni cosi...uz neviem, co mi na to odporucili...
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Od včera mám taký pocit akoby som mala niečo v hrdle zaseknuté a vadí mi to. Neviem čo to môže byť. Včera z ničoho nič sa mi to objavilo a stále to trvá.
Stretol sa už niekto z Vás s niečim takým? Prosím o radu. Ďakujem.
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Od včera mám taký pocit akoby som mala niečo v hrdle zaseknuté a vadí mi to. Neviem čo to môže byť. Včera z ničoho nič sa mi to objavilo a stále to trvá.
Stretol sa už niekto z Vás s niečim takým? Prosím o radu. Ďakujem.