Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PRECO BY SOM NIKDY NEVZALA HAK

Príspevok v téme: PRECO BY SOM NIKDY NEVZALA HAK
kofolka

Ahoj, viem, bolo tu už veľa podobných tém, som však veľký odporca Hak...Prečo? "Našťastie" sa to stalo iba mojej kamaratke, nie mne... Ja som iba vďačná, že som pravdu o hak stihla zistiť pre mňa včas.. Takže k veci...
Bola pekná baba zo štíhlou postavou, mala v pohode zadok, prsia pekné dvojky, čistú pleť a vcelku dobré vlasy, nebývala často chorá. Hak začala brať v 17, preto ze jej ich odporucila kožná, na velke vyrazky na tvari, ktore sa jej v posledných mesiacoch vracali. Prvy, druhy, treti mesiac bolo vsetko fajn, dokonca sa jej nerozhadzal ani cyklus, stvrty mesiac vsak nedostala menstruaciu vobec, piaty takisto...Gynekolog jej povedal ze je to v poriadku, nech este pocka, ze ona ta menstruacia pride... siesty mesiac vsak namiesto menstruacie prisli vyrazky, no nie len na tvari, ale aj na chrbte a bolo ich viac ako predtym a boli aj bolestive. Mala ich mesiac, nic na ne nepomohlo, menstruacia dalsi mesiac o5 neprisla. Tak isla znovu ku gynekologovi, ktory sa na nu skoro nastval, ze to nema z tabletiek, tak nech ho nepodcenuje a pod...Tak isla k inemu doktorovi, ktory jej hak zmenil. Plet uz mala cistejsiu, a po 2 mesiacoch prisla aj vytuzena mestruacia...Bola vsak velmi silna, bolestiva, nikdy predtym jej zle pri nej nebyvalo, teraz vsak prve styri dni stale vracala, krce jej nedovolili ist do skoly. Menstruacia trvala 11 dni. Na druh mesiac to uz bolo o cosi lepsie, ale stale nic moc, navyse sa jej objavila celulitida, a prsia jej zacali rast az do "nepeknej" velkosti... Neskor sa toto vsetko vsak ustalilo, tak bola pokojna, brala hak dalej, cyklus mala pravidelny, a dalej nepriberala (bola uz pribrata dost, preplakala pre to vela noci, nikto jej nevedel pomoct). Po 14 mesiacoch chcela tabletky konecne vysadit. Aj tak urobila. Zase zacala mavat bolestive menstruacie, popripade jej vynechavali, zacala priberat. Najvacsia rana vsak prisla o par mesiacov, ked uz si myslela, ze je tehotna (chceli s priatelom dieta). Isla ku gynekologovi, ktory jej povedal, ze plod v jej tele je mrtvy. Stalo sa to aj druhy krat. Nikto to nechapal, v jej rodine boli pomerne zdravy... Neskor sa jej uz vobec nedarilo otehotniet, a tak isli s priatelom na vysetrenie, ona bola neplodna, urcite z hak, vsetky zeny z rodiny boli plodne a nemali ziadne problemy....

hmmmmmmmmmm

no a tomu som tiež nepochopila že ako mohla mat v sebe mrtvy plod ked bola neplodna?????no ako vidiet je to vymysel jako vyšity a dospele baby vedia o čom hovorim....

hmmmmmmmmmmm

no vam to inak kape!!!!!!!čo stale mate s tou hak...ja ju beriem už roky žiadne nežiaduce učinky necitim a ani som necitila a pritom som mala aj roky pauzu medzi hak...mam krasne zdrave dieta,otehotnela som hned po vysadeni hak tak o čom tu meliete nechapem.na každych liekoch maš nežiaduce učinky.dokonca aj na mojich tabletkach na alergiu čo musim uživat každy den su nežiaduce učinky...

malickasom

nevidim dovod sa tu natahovat ci brat HAK alebo nie. Urcite vacsine zien to neskodi. Mam kopec kamosiek co ju beru roky a nemaju problemy a su spokojne. Jedna kamaratka mala zase uplnu neznasanlivost uz po prvej tabletke, takze dalsie ani neskusala... a ja som ju brala 3 roky, pricom kazda mi po case zacala nejako vadit tak som prestala... odkedy ju neberiem, netrpim mykozami, mam vacsiu chut na sex, neopuchaju mi nohy... sposobilo mi to vsak rozsiahle akne, ktore sa ale pomalicky lieci a nemam v poriadku hormony..no snad casom sa to upravi

niekto

vsimol som si a pravdupovediac mi to je jedno
nerobim to preto aby sa to niekomu pacilo ale aby som niekomu poradil

aaaaaaaaa

niekto....niekomu sa nepáči to ako obhajuješ Pharmatex a si proti HAK, ja súhlasím s tým, že HAK je riadne svinstvo a nechcem ju brať...tiež sa chránim Pharmatexom a som spokojná