Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PRECO BY SOM NIKDY NEVZALA HAK

Príspevok v téme: PRECO BY SOM NIKDY NEVZALA HAK
kofolka

Ahoj, viem, bolo tu už veľa podobných tém, som však veľký odporca Hak...Prečo? "Našťastie" sa to stalo iba mojej kamaratke, nie mne... Ja som iba vďačná, že som pravdu o hak stihla zistiť pre mňa včas.. Takže k veci...
Bola pekná baba zo štíhlou postavou, mala v pohode zadok, prsia pekné dvojky, čistú pleť a vcelku dobré vlasy, nebývala často chorá. Hak začala brať v 17, preto ze jej ich odporucila kožná, na velke vyrazky na tvari, ktore sa jej v posledných mesiacoch vracali. Prvy, druhy, treti mesiac bolo vsetko fajn, dokonca sa jej nerozhadzal ani cyklus, stvrty mesiac vsak nedostala menstruaciu vobec, piaty takisto...Gynekolog jej povedal ze je to v poriadku, nech este pocka, ze ona ta menstruacia pride... siesty mesiac vsak namiesto menstruacie prisli vyrazky, no nie len na tvari, ale aj na chrbte a bolo ich viac ako predtym a boli aj bolestive. Mala ich mesiac, nic na ne nepomohlo, menstruacia dalsi mesiac o5 neprisla. Tak isla znovu ku gynekologovi, ktory sa na nu skoro nastval, ze to nema z tabletiek, tak nech ho nepodcenuje a pod...Tak isla k inemu doktorovi, ktory jej hak zmenil. Plet uz mala cistejsiu, a po 2 mesiacoch prisla aj vytuzena mestruacia...Bola vsak velmi silna, bolestiva, nikdy predtym jej zle pri nej nebyvalo, teraz vsak prve styri dni stale vracala, krce jej nedovolili ist do skoly. Menstruacia trvala 11 dni. Na druh mesiac to uz bolo o cosi lepsie, ale stale nic moc, navyse sa jej objavila celulitida, a prsia jej zacali rast az do "nepeknej" velkosti... Neskor sa toto vsetko vsak ustalilo, tak bola pokojna, brala hak dalej, cyklus mala pravidelny, a dalej nepriberala (bola uz pribrata dost, preplakala pre to vela noci, nikto jej nevedel pomoct). Po 14 mesiacoch chcela tabletky konecne vysadit. Aj tak urobila. Zase zacala mavat bolestive menstruacie, popripade jej vynechavali, zacala priberat. Najvacsia rana vsak prisla o par mesiacov, ked uz si myslela, ze je tehotna (chceli s priatelom dieta). Isla ku gynekologovi, ktory jej povedal, ze plod v jej tele je mrtvy. Stalo sa to aj druhy krat. Nikto to nechapal, v jej rodine boli pomerne zdravy... Neskor sa jej uz vobec nedarilo otehotniet, a tak isli s priatelom na vysetrenie, ona bola neplodna, urcite z hak, vsetky zeny z rodiny boli plodne a nemali ziadne problemy....

otazkana

NAjprv by som si polozila otazku, ci by bol ochotny vas partner uzivat HAK. Sa mi zda ze ani jeden muz aj keby bola moznost taka pre muzov tak by to neuzival, neverite overte si to. Opýtajte sa partnera. Aspon troska si vycvicte muzov, a potom ze vas beru za lacne slapky,-(((

....

tak toto je co, na zaciatku pises ze mala krasnu zdarvu plet a o riadok dalej, ze mala vyrazky. aspon trosku sa zamysliet nad tym, co pises ked uz to ides zverejnovat a presviedcat tym ludi.

2lazy2login

ked jedna baba z 1000 dostane trombozu je to uz vela a zvazil by som ci by som to bral len preto aby som mal docasne vacsie prsia ....
nehovorim ked ma baba bolesti vtedy to ma vyznam

Missy99

no a ja zase poznam niekolko bab (nie jednu,niekolko, urcite je ich vyse desat), ktore hak brali dlhe roky,nemali ziadny problem,nepribrali ani pol kila(nariklad ja) a do pol roka po vysadeni hak otehotneli. takze tak..hak urcite nie je najzdravsi vynalez sveta,ale na druhej strane ani taky jed ako tu opisala slecna

ziza36

je smutne ze niektori si chcu silou mocou zavierat oci pred krutou realitou a davaju prednost sice pohodlnemu pouzivaniu, ale neuvedomemu zlemu zasahu do organizmu...

macka26

MNE HLAVNE PRIDE ten uvodny pribeh ako trochu pritiahnuty za vlasy.
slecna otehotnela a je neplodna. v principe to nejde dokopy. to ze potratila, mohlo a nemuselo byt uzivanim HAK. co ste vy gynekologovia z vyskumu? nick niekto.. ty sa nejako moc vyznas nie?
nie som ani za ani proti uzivaniu HAK. ako dospela zena som zvazila pre a proti. a u mna mi vyslo viac tych pre. menstruacia prestala byt bolestiva. zmizli vyrazky. nepribrala som. navyse som sa chranila pred nechcenym tehotenstvom, pripadnou interrupciou.. myslim ze je to zodpovednejsie ako nebrat HAK vobec...

zizizi

je to ale aj o tom ked ODMYSLIME vedlajsie ucinky...ze hak je jeden z najkomfortnejsich sposobov ako sa chranit..proste nemusis si nikam nic strkat ani vtierat ani natahovat kondom v tom najlepssom...nevravim, ze nieje skodliva...ale predstavte si, kolko nechcenych deti by pobehovalo po svete..a tie tu prave vdaka hak niesu...ja len tak..kazdy ma svoj nazor

niekto

je rozdiel ci beries nieco ako liek lebo by si nemohla normalne existovat a ked nieco beries len z pohodlnosti

ked si precitas zobar prispevkov co su v tejto teme zistis ze to niesu len nejake zriedkave vedlajsie ucinky ktore ma jedna z miliona ...
problem je v tom ze vacsina bab si neuvedomuje co riskuju ked to beru lebo lekari sa vacsinou ani nesnazia im vysvelit ze mozu dostat trombozu alebo ze im vypadaju vlasi ....
k tomu este zo 2 cigarety po skole a je to jasne ...

hmmmmmmm

no neviem či som z tych štastnejšich alebo z tych čo normalne rozmyšlaju.prečo by gynekolog predpisal hak a po niekolkych mes vysadil aby žena lahšie otehotnela!?boha šak rozmyšlajte dokazom toho je moje dieta a tisicky inych zdravych deti...opakujem sa ale pre tych čo nepochopili.mam tabletky na alergiu ktore uživam ako hak jednu denne a aj tam su nežiaduce učinky aj zlyhanie srdca a čo teraz mam robit?mam ich vratit do lekarne či čo?vidno že ste mlade žaby čo v ničom nemaju prehlad len to čo sa dočitaju ale to vam je na hovno...