PRECO BY SOM NIKDY NEVZALA HAK

Príspevok v téme: PRECO BY SOM NIKDY NEVZALA HAK
kofolka

Ahoj, viem, bolo tu už veľa podobných tém, som však veľký odporca Hak...Prečo? "Našťastie" sa to stalo iba mojej kamaratke, nie mne... Ja som iba vďačná, že som pravdu o hak stihla zistiť pre mňa včas.. Takže k veci...
Bola pekná baba zo štíhlou postavou, mala v pohode zadok, prsia pekné dvojky, čistú pleť a vcelku dobré vlasy, nebývala často chorá. Hak začala brať v 17, preto ze jej ich odporucila kožná, na velke vyrazky na tvari, ktore sa jej v posledných mesiacoch vracali. Prvy, druhy, treti mesiac bolo vsetko fajn, dokonca sa jej nerozhadzal ani cyklus, stvrty mesiac vsak nedostala menstruaciu vobec, piaty takisto...Gynekolog jej povedal ze je to v poriadku, nech este pocka, ze ona ta menstruacia pride... siesty mesiac vsak namiesto menstruacie prisli vyrazky, no nie len na tvari, ale aj na chrbte a bolo ich viac ako predtym a boli aj bolestive. Mala ich mesiac, nic na ne nepomohlo, menstruacia dalsi mesiac o5 neprisla. Tak isla znovu ku gynekologovi, ktory sa na nu skoro nastval, ze to nema z tabletiek, tak nech ho nepodcenuje a pod...Tak isla k inemu doktorovi, ktory jej hak zmenil. Plet uz mala cistejsiu, a po 2 mesiacoch prisla aj vytuzena mestruacia...Bola vsak velmi silna, bolestiva, nikdy predtym jej zle pri nej nebyvalo, teraz vsak prve styri dni stale vracala, krce jej nedovolili ist do skoly. Menstruacia trvala 11 dni. Na druh mesiac to uz bolo o cosi lepsie, ale stale nic moc, navyse sa jej objavila celulitida, a prsia jej zacali rast az do "nepeknej" velkosti... Neskor sa toto vsetko vsak ustalilo, tak bola pokojna, brala hak dalej, cyklus mala pravidelny, a dalej nepriberala (bola uz pribrata dost, preplakala pre to vela noci, nikto jej nevedel pomoct). Po 14 mesiacoch chcela tabletky konecne vysadit. Aj tak urobila. Zase zacala mavat bolestive menstruacie, popripade jej vynechavali, zacala priberat. Najvacsia rana vsak prisla o par mesiacov, ked uz si myslela, ze je tehotna (chceli s priatelom dieta). Isla ku gynekologovi, ktory jej povedal, ze plod v jej tele je mrtvy. Stalo sa to aj druhy krat. Nikto to nechapal, v jej rodine boli pomerne zdravy... Neskor sa jej uz vobec nedarilo otehotniet, a tak isli s priatelom na vysetrenie, ona bola neplodna, urcite z hak, vsetky zeny z rodiny boli plodne a nemali ziadne problemy....

ni...

hmm... mno.. a zas hadanie:D:D:d ale nie ja len chcem povedať mne vyhovela hak.. a nerobí mi nijaké problémy :)... samozrejme.. každý vie že keď nejaké lieky budem brať že to má aj negatívny vplyv... musí s tým rátať.. ale riskujeme to .. mne sadla a som rada.. a nemenila by som .. .. vy ste tu písali že musí sem aj napísať žena s negatívnymi skúsenosťami ale keby založim napr. ja temu ako mi skvele sadla hak a aká je dobra.. tak by ste zas vy písali že som na omyle a navážali sa.. do mna.. to je lne o názore.. nič nehovorim len to dávam na pravú mieru.... a čo sa týka tejto témy mala ju vysadiť nemala byť hlúpa.. každý keď niečo berie tak musí sa aj kontrolovať.. neni to predsta cukrík tak len toľko..

CMu_Q

niekedy sa to nemusi prejavit hned, ale o par rokov... a najme problemy so srdcom v starobe.... ale to nebudem rozoberat (zase sa niekto do mna navali, ze to dedicne, alebo normalne a pod.)

mimochodom ja som takisto ostala v stave ze som nemohla otehotniet po vysaeni hak - dost dlho a lekar vravel ze to nie je sranda, dal mi lieky na upravu - tie mi robili zle tak som ich prestala brat, teraz mi robi kazdy mesiac testy ci sa to zlepsuje (ide o rozhadzane hormony, zvyseny prolaktin- brani otehotniet)...

leerka

teba ano, mna nie....ja som bola na komplet krvnzch testoch a roznych vysetreniach a aj pecenovzch, vsetko mam v poriadku, ale ak by sa tam objacila neaka malicka odchylka, tak s tym koncim a to som povedala aj priatelovi.....

niekto

uznavam aj som to uz viac krat napisal
su baby ktore nemaju a a ani mat nebudu
a su baby ktore mozu mat problemi aj za 20 rokov

leerka

presne tak ako napisala moniqa, je vela bab, ktore nemaju problemy pri uzivani hak...napr bratova frajerka ma teraz s tzm problemy ale mna to aj tak neodradi a budem ju brat.....

ja zaital tiez ziadne problemy nemam,ale ak by som mala, tak by om ju vysadila a nikdy uz nebrala.... aj sama som povedala, ze toto su poseldne tabletky kotre beriem....takze tak...ale samozrejme, ze v buducnosti sa to moze stat, ze budem mat neake problemy, ale to nikto nevie