prosim dajte mi hociakú radu ako znížiť chuť do jedla, strašne mi chutí jesť, jem dokonale a zdravo ani bylinožravec neje tak zdravo ako ja, ale jem asi-teda určite dosť veľa...
som zúfalá, prečo mi tak chutí :(
čím znížim chuť do jedla ?
helenocka nie si ty anorekticka? kolko vazis a merias? si normalna ze uvazujes o zvracani? psyllium je na lepsiu funkciu criev ale mne sa zda ze ty mas iny problem
tak toto moja nech ta ani len nenapadne vyskusat!!
vdaka, velka vdaka...skusim ...aj ked bojim bojim ale skusim ..
a chcela som skusit aj ze ranné vyprazdnenie..som nasla tu na stranke medzi kurami ocistovacimi ze - najprv sa vela napit a potom to vyvracat - tri prsty a je to..a este je tam aj opisane ze teplu vodu a ze v drepe ju mam pit a tak...aj to by som celkom chcela skusit...hm ?
co myslite moje radkyne :D
no obcas sa tu docitas aj poriadne somariny,ked ma niekto dobru nalada:),ale naozaj,snaz sa cicit,co i len doma(ja to volam valanie sa po zemi-brusaky,drepy a pod.),od pondelka zacinam behavat pomalicky,aby som do leta "spevnela" a strava samozrejme:doobedu sacharidy,ovocie,poobede skor bilekoviny-jogurt,tvyroh,kuracina,ryby-male porcie a casto,a vela tekutin-ale to vsetko vies:)
nie.. stoji to cca 90Sk... dava sa to rano polhodku pred, alebo po ranajkach.... a potom teda vela vody sa napit... kludne ti staci rano si to dat... obed si daj aj kludne normalny, no ak mas na vyber maso na prirodno, alebo vysmazane, radsej na prirodno, a poobede zeleninka a vecer mozes napr. cottage syr, jogurt... cca 2-3 hod pred spanim..
aha ...fiha a je to drahe ?
mame asi nepoviem ze si to kupim ...
a cely den potom uz nic nejest ano ?
tak ja to vyskusam, ak ma to "prečistí"
LEILLA :ani ja nie som "tučná" ked som oblecena som normalna ...ale proste chcem byt pevnejsia a taka lahsia..a vlastne asi prave koli NEMU by som sa chcela radikalne zmenit...ze co by na to povedal potom ...ak sa mu pacim teraz ..ale tak ja citim,ze ano, ale chapes..ake by to bolo potom ?
a fakt DAKUJEM ste zlate !
to je prvy krat co som tu na tomto fore...a vy mi sem pisete a este tak super,tak som riadne rada a prekvapena