prosim dajte mi hociakú radu ako znížiť chuť do jedla, strašne mi chutí jesť, jem dokonale a zdravo ani bylinožravec neje tak zdravo ako ja, ale jem asi-teda určite dosť veľa...
som zúfalá, prečo mi tak chutí :(
čím znížim chuť do jedla ?
leerka : posielam 5 mojich kil chytas ? ;)
a tinusska - ja som odmietala tieto lieky dva roky ! s vierou ze vsetko bude ako ma ..ale potom som z ze teda skusim - a co s atyka menstruacci uz ich mam v poriadku...ale to je ina tema :) nejdm ti tu opisovat moje m.problemy,to ta asi aj tak nezaujima :D
po milke :DDD ty urcite aj ked si das nic to na tebe nebud evidiet :)
a ide jar aj ja idem chodit behavat - to vzdy chodim ked je peken :)aj ty si nieco spominala ..ze uz od PON ? uzi si to potom !
haaaaaaloooooooooooo, mne kto da tie dve kila vahy, konkurz usporaduvam....tinnuska daj si pekne milku cokoldu, ja som teraz dojedla croissant
doplnim.. lebo pan Dr. potrebuje peniazky za to, ze ty zeren ten humus co ti on predpisal... nemusis, nepchaj to do seba.. vzdy je aj ina cesta..
mas svatu pravdu tinusska.... dakujem za rady ...
pomohla si...hlavne psychicky :)
potom prajem dobru nocku ...
baby, mam problem.. poskulujem tu po milke cokolade...
ja potom ais nie som pubertiacka :) ved som este nic neskusala :)
to asi aj tie moje tabletky-antik. sa na tom podielaju... :( ale tie musim brat-lebo pan Dr. :(
a bola som nieco ako profesionalna plavkyna - kazdodenne treningy ..a zrazu bum koniec...som z toho chora :(ako som vyzerala a aka som teraz...
keby sa mal clovek riadit vsetkym, co je kdesi napisane, tak vsetci chudneme ze cely den nic nejeme, a aby sme stale mali ziviny v tele, tak si budeme davat infuzie...