prosim dajte mi hociakú radu ako znížiť chuť do jedla, strašne mi chutí jesť, jem dokonale a zdravo ani bylinožravec neje tak zdravo ako ja, ale jem asi-teda určite dosť veľa...
som zúfalá, prečo mi tak chutí :(
čím znížim chuť do jedla ?
no dobre, tak neskusim ...ja som to len nasla medzi očistovacími kúrami ....
hm...a este to tam tak podrobne opisuju...divne...
aj tak by som sa bála...
nevyznam sa, ale skoro ako kazda pubertiacka som uz skusala vselico... no nikdy nie vracat.. a ani nemienim... neviem preco odstata, ale viem, ze funguje :)
no a kedz mi posles tie dve kila vahy, co od teba ziadam?
radsej nic take neskusaj... jo? vydrzis dva dni a potom hor sa prezierat, a si na tom este horsie ako na zaciatku..
a preco odstata voda ? je dobra ? lebo ty sa vyznas :) co z nej zmizne za noc ? :)
jeej dakujem, ja som fakt rada,ze mi tu vsetky tak pisete som z toho uplne mimo...musim sem chodit :) objavila som dnes ameriku-zdravie forum :D
lebo ja sa s mamkou o takychto veciach nebavim ..ona vravi ze som uplne v pohode..ale to nie je pravda...a nechcem vyzerat ako ona,aj ked na jej vek je kočica :)
no ale chapete ma dufam :)
potrebujem vas... :)
napisem napisem :) len som nemohla, brat tu kuka volby :)
mam sladkych 18...no a urcite nie som anorekticka :) len to proste chcem skusit,ci by mi to aspon trochu znizilo vahu...
Skus rano vstat, dat si cca 2dcl odstatej vody od vecera, do tepleho mlieka si daj par lyzic vlociek, sprav si ranu hygienu - ako teda umyt, obliect... ked sa vratis k ranajkam vlocky uz budu napucane.. mozes si tam dat trosku medu, alebo nastruhat ovocie a na zaver pridat lyzicku psyllia a zjest.. a potom napit este minimalne velkym poharom vody... ja si davam kazde rano do bielej activie vlocky, napijem sa po nich vody a na velku chodim kazde rano...
si sa zblaznila, ziadne prstz a ani nic nepouzivaj, ziadne vracanie sanekona...radsej mi ale dve kila posli...bola by osm rada...