uprednostnujete skor tampony alebo vlozky? ...a ked pouzivate tampony tak pocas celej menstruacie? je to lepsie ako vlozky? ...ja sa bojim toho ze aj ked ho pouzijem ze sa stane ze nieco vytecie heh alebo tak alebo ze ked ho budem chciet vytiahnut ze sa ta snurka odtrhne:D
Tampony
najradsej mam menstruacny kalisok odtialto www.maluna.sk
no o co by islo? tampony suvisia so sexom. mali by ste byt cudnejsie.
cccxxx pre boha to čo bol za príspevok?:D to ako čo si tým chcel povedať?:D
cccxxx si dobry dement, tak ty si strc do riti uhorku a tiez mozes chodit po ulici ako nic....pako sprosty
vy sa mate ze si mozte davat nieco sexualne do posvy a potom len tak chodit po ulici akoby nic - ze ste cudne a nevinne.
od svojej prvej menstruacie pouzivam len tampony a za vlozky by som ich urcite nevymenila..vyskusala som uz asi vsetky znacky ale musim povedat ze O.B. mam najradsej, zdaju sa mi byt najkvalitnejsie..a snurka sa mi este ani raz nevytrhla, aj keby sa to stalo, netreba sa zlaknut, lebo v navode mas presny postup ako sa to da vybrat (tusim ze si staci cupnut)
mne tampax nevyhovovali, lebo som v tele vždy cítila... kotex si zavediem tak hlboko ako potrebujem a ani neviem že ho mám... a okrem toho sa mi aj ľahšie vyberajú von.... ale je to individuálne..
Achojte, ja pouzivam tampony len tampax..vsetky ostatne bez aplikatora mi pripadaju nehygienicke,kedze nie vzdy mam tu moznost umyt si ruky mydlom a teplou vodou..tomu fakt nerozumiem ci ta gynekologicka ktora navrhovala ob myslela aj na hygienu ruk pred zavadzanim tamponu..a vlastne aj po..
takisto len tampony: OB mini, normal (3kvapocky) ...a samozrejme intimky, vlozky som uz uplne "vysadila" .. v noci spim 5 hodin, takze si tampon este mozem dovolit a spravidla v noci ovela menej krvacam, takze si myslim ze tampon neuskodi takto...
skus to s tymi kotexami, tu fakt vynikajuce.....aspon u mna vyhravaju, predtym som parkrat pouzila tampax, ale nebolo to ono.....