Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veľký problém s rodičmi

Príspevok v téme: Veľký problém s rodičmi
erika88900

viem ze tato otazka sem nepatri ale neviem kde to mam inde riesit...mam cca 50 rocnych rodicov.ja mam 21 viem viem je to vek uz normalny ale mna doma stale povazuju akoby som mala 15....sex je u nas zakazana tema a o ostatnych veciach ani nehovorim....mam vsak taky problem ze matka sa dozvedela ze spavam s priatelom....ma hrozny sok....neviem co mam s nou robit neviete dake rady ako jej vysvetlit normalne? u nas take ze som dospela neplati takze to mi tu nepiste prosim.neviem chova sa tak ze ju nechapem uplne odmieta sa so mnou o akomkolvek probleme bavit vzdy je presvedcena o jej pravde....dakujem:( vzdy ked zacnem rozpravat tak ma zrusi alebo zlozi telefon...jednoducho s nou sa neda....

jessi6621

Ahoj
No my sme sa pred dvoma rokmi prestahovali do Nemecka a vobec sa mi tu nepaci. Strasne ma to vzdy boli ked ideme na Slovensko 5 krat za rok na tyzden a potom zase do Nemecka. V Nemecku sa cytim ako v klietke bez kamaratiek a vsetkeho :( rada by som isla na slovenasko na internat alebo aby sme sa prestahovali naspät ale neviem ako mam rodicou prehovorit :(

gustav

No, podla mna to nieje urcite normalne. Dnes sa uz rozpravaju o takychto veciach 17 rocne ba aj vo vynimocnych pripadoch 15 rocne dievcata s rodicmi. Ty si musis najprv uvedomit, ze si dospela, a v ziadnom pripade si nenechaj skakat po hlave od rodicov. Ale musis to dodrziavat tak, aby si sa s nimi nepohnevala. Kazdopadne maj chladnu hlavu a nie sialene napady. Musis prinutit tvoju mamu/rodicov, aby sa o tom s tebou porozpravali, a pripadne im vysvetli, ze dnes to je normalne. Ale musis pochopit aj tvoju mamu, ma o teba strach a ked je silna veriaca tak kazdopadne to nieje dobre.

cody

ja to riesim tak ze sa s nasimy o takych veciach nebavim ..nikdy by sa mi nepodarilo presvedcit ich o mojom ..mozno to nieje to najlepsie riesenie..ale tak ..

leila

zdravim, chcem sa spytat ci by ste mi neporadili, mam tiez staromodnych rodicov ,ale skor otca, ktory ma asi stale vidi malicku, mam 21r a chcela by som obcas u priatela spavat, sme spolu uz 5r lenze raz o tom sa dozvedel a strasne na mna hulakal. neviem co robit a priatel stale do mna tlaci, ze sa mam s nim porozpravat, ze uz nie som mala. ako trapi ma to velmi a neviem co robit.

lienka27

mila erika88900 precitala som si tvoj prispevok a dost ma prekvapilo ze si nevies obhajit v dnesnej dobe svoj sexualny zivot Myslim ze by si si mala s mamou sadnut a v klude sa s nou porozpravat o tom aka je doba dnes a aka bola v minulosti a ze zakony ktoré platili predtým su dnes pre mladých tabu Rodicia musia pochopit ze si uz dospela a ty mas tiez svoj zivot Takze sa s nou v klude porozprávaj a potom uvidis ako to pojde dalej Vela stastia

lucya

ahojte, no mojim rodicom tiez taha na 50, cize ako tvrdite stara skola, ale nestalo sa mi nieco take ako vam,..., o problemoch sa chcu rozpravat niekedy az prilis, a o sexe je to tiez otvorene..., dokonca nas mamina raz prichytila s priatelom ked sme sa milovali, ale sa len usmiala a hotovo, ved aj oni boli mladi a blaznivi...ja mam 21 ale myslim ze uz sa mi podarilo vydobit si ze som dospala a rozhodujem sama za seba, treba sa s nimi len porozpravat...

jaaa

plne ta chapem..zazivala som to iste..mne dokonca matka nepriamo povedala, ze som prostitutka...som od nej raz peniaze na nieco pytala a ona, ze ci mi frajer nedava..Ked videla moj prekvapeny vyraz sa ma opytala: A tebe akoze neplati za sex? vrchol, co...nechcem byt pesimista, ale to je proste stara skola..treba zatat zuby a zapchat usi...

mimundorik

toto som im raz povedala - tu vetu som dospela a rozhodujem sama za seba, a oni na to ze - vypadni z domu a uvidime ci skoncis pod mostom alebo kde, akoze samozrejme zeby to v reale nespravili, ale este co to do penazi potrebujem ak studujem, brigada mi nestaci..

tomino553

Takých rodičov akože nwm pochopiť. Mne by to bolo jedno čo by si mysleli. povedal by som im svoje.. a ked sa im nepači nech si myslia čo si myslia.. ved ty si už dosť dospela a možeš rozhodovať sama za seba