viem ze tato otazka sem nepatri ale neviem kde to mam inde riesit...mam cca 50 rocnych rodicov.ja mam 21 viem viem je to vek uz normalny ale mna doma stale povazuju akoby som mala 15....sex je u nas zakazana tema a o ostatnych veciach ani nehovorim....mam vsak taky problem ze matka sa dozvedela ze spavam s priatelom....ma hrozny sok....neviem co mam s nou robit neviete dake rady ako jej vysvetlit normalne? u nas take ze som dospela neplati takze to mi tu nepiste prosim.neviem chova sa tak ze ju nechapem uplne odmieta sa so mnou o akomkolvek probleme bavit vzdy je presvedcena o jej pravde....dakujem:( vzdy ked zacnem rozpravat tak ma zrusi alebo zlozi telefon...jednoducho s nou sa neda....
Veľký problém s rodičmi
ja by som sa tiez rada odstahovala, no najprv chcem dostudovat a na to aby som dostudovala nesmiem vyskakovat, potom to urcite spravim, snad je to vidina kazdeho..
kamoška, čo vyštudovala psychológiu, mi vravela, že toto skončí až keď budú vonať fialky od spodu...
jediná rada je-odsťahuj sa
kamos co studuje psychologiu mi vravel ze toto prestane az ked sa ti narodi dieta :)
To ti nezavidim. Nechaj to vsetk otak tazko sa jej zvika na to ze si uz zena ze si neni ich male nevinne dievcatko.
tak toto zazivam so svojimi rodicmi v jednom kuse tiez mam 21 a tiez su uz oni z tej starsej generacie, tie zakazy a o sexe nechcu pocut ani slovo, vlastne tak sa to dozvedeli ze som im povedala ze mam bolestivy menzes a proste sa s nimi nebavim a idem predpisat hak-a, no a oni nie su samozrejme naivny to netvrdim(: ani u nas slovo dospela neplati, kedze som ostala uz sama zo surodencov doma, tak si ma drzia o to horsie, u nas plati pravidlo - zijes pod nasou strechou tak nevyskakuj- , proste s nou nic nenarobis, radsej sa na tuto temu s nou nebav, ona sama na to doplati, ja som to tak s mamou spravila, zistila ze s nou prestavam komunikovat a tak zacala ona sama, vies TO ONA robi tie bariery, a co sa tyka toho sexovania vo vedlajsej izbe tak mile mamicky chcem vam odkazat ze ked mam izbu sama pre seba a priatela s ktorym urcite sexujem tak to obcas robime aj v tej izbe, viete to by bol vztah na figu bez sexu- aj ked mi nejde len o sex(: dufam ze som kus pomohla
no neviem ci sa niekedy da vzit do matky, ja to mam podobne s mamou, nema sice zabrany voci sexu, aj som si ista ze si mysli ze som uz s niekym spala, ale ja to mam to iste stale som dieta pre nu, a preto moj nazor neplati iba jej, poznate tu vetu? kym byvas s nami pod jednou strechou a bla bla bla... neviem ako by som ti poradila mozno tak ze sa s nou o tom nebav ked sa neda, hlavne sa nehadaj a nic nevysvetluj pravdy sa aj tak nedovolas,
a nepoviem, zda sa mi ze ona nepisala ze s nim spava doma,,,
skús sa vžiť do jej kože .. žiješ ešte u nich ? spávaš s priatelom u vás ?
tiež neviem ako by som sa zatvárila keby som sa dozvedela že sa moja dcéra vedla v izbe miluje s priatelom :D
necháp ma zle, úplne ťa chápem .. ja len tak, skúsila som si predstaviť keby som bola ja matka, aké by to bolo :P