zmeny počas hormonálnej antikoncepcie

bibiak

mimi323...ty čo dávaš??keď žena užíva hak tak nemá plodné dni takže pokiaľ žena užíva hak nemá plodné dni...

orgi

Mimi, Preco by som mala byt "mudra". ty by si mala zmudriet a ist po pol roku ku gynekologicke, aby ti pichla vyvolavacku.
Ved to je bezne, ze pocas ATK menstruacia dost zoslabne, ba niekedy sa az zastavi. Ved vravim, ze na kazdeho cloveka vplyva inak. Ale bat sa urcite nemusis.

Mimi323

severanka, no predstav si. Keď som bola mladá, tak som nevedela o škodlivosti HAK, preto každemu hovorim aby to nebral. Veď žena nie je plodná celý mesiac,ale len pár dní.

niekto

orgi ano postupila znizilo sa davkovanie a tym sa znizil vyskyt tych lahkych vedlajsich ucinkov ale veci typu tromboza sa nezmenily
cital som to v jednom clanku ktory bol zalozeni na jednom prieskume

Mimi323

orgi, keď si taká múdra, tak poraď čo mám robiť, keď už pár mesiacov som nedostala menštruáciu po vysadení HAK? Takých je nás na fore viac. Veď HAK je neškodná a nemá žiadné následky.

orgi

Precitala som si ten clanok a ta doktorka pise, ze zacala v roku 1980. Cize dost davno. A o antikoncepcii sa v skole ucila este davnejsie, ked to bolo este len "v plienkach" a profesori a la "stara skola" mali na to skepticky nazor. V sucasnosti je uz medicina ale inde ako pred 30 rokmi. Chodim na medicinu, teda viem co sa uci o antikoncepcii. Ma mnoho beznych vedlajsich ucinkov, u malo zien nastava tromboza. Stale je to pohodlnejsie ako davat pred kazdym sexom kondom alebo penu/globulu od pharmatexu.