Plánujeme svadbu, no nevieme sa rozhodnúť, či malú alebo veľkú, na jednej strane chceme malú, aby sme ušetrili, na druhej strane nechceme uraziť rodinu...koľko vás stála malá a koľko veľká svadba? napíšte mi prosím svoje skúsenosti a spokojnosť
Malá či veľká svadba?
slecna vy bududete asi vestica ako je mozne ze ste uhadli moja farbu auticka :)))no neviem asi to bude osud:) alebo O SUD ?:))) VYBERTE SI :)
no jasne..ale najprv ta musim lepsie spoznat....zlate modre auticko
no tak peugeot teba si kludne mozem vziat :))) aspon by sme usetrili co ty na to :)))))
podla mna je to fuk ci velku alebo malu svadbu...jedina dolezita a podstatna vec na celej svadbe je to, koho si beriete...ci ste si vybrali spravne...ak ano, tak sa mozete zosobasit aj pod ceresnou..staci farar a svedkovia - 2 vevericky
NO CO TAK AKU SVADBU CHCETE PODLA MNA HOJNU BEZ LUDI KTO JE ZA ?))))) LUDIA TO SA FAKT TAKTO NUDITE:)))
ďakujem, dd želám ti, aby ten Váš spoločný život s manželom bol už iba príjemný a ten chaos ste si vyčerpali v predsvadobných prípravách :-)
Tak Vám všetkým ďakujem, pre audi wau svadba bola určite krásna, ale šaty by som si také drahé nepožičala z úcty k môjmu rozpočtu a rozpočtu môjho budúceho manžela :-), pre me for me ďakujem za pohľad z opačnej strany, pre svadba budúcnosti je to presne tak, všetkým nevyhoviem, svadbu si zaplatíme sami s priateľom a tým pádom, nech sa urazí kto chce...ide sa do boja :-)
frontmanx, ty si to teda zaklincoval. Vobec si nemyslim, ze som slepica, tiez budem mat nove saty a ani nepamatam, kedy som si saty kupovala naposledy. My budeme mat svadbu pre 11 ludi aj s nami, ale aj tak nas to vyjde draho. Obrucky, oblek, saty, topanky, posedenie v restauracii. My si svadbu s priatelom platime sami, tak sme najblizsej rodine vysvetlili nasu predstavu a musia sa prisposobit:-)