Chcem sa spýtať, či máte niektorá skúsenosť s nejakým prírodným prípravkom na dosiahnutie hormonálnej rovnováhy? Trpím PMS, mám pred menzesom hrozne naliate a citlivé prsia, som podráždena, asi každý štrtý mesiac mi menzes mešká viac ako týždeň, všimla som si aj, že mi zmasnela pleť, robia sa mi vyrážky a začali mi rásť tmavšie chĺpky.Ak mi viete poradiť produkty na prírodnej báze, ktoré pomáhajú dať hormóny do poriadku a zmierniť PMS budem veľmi rada. HAK a synetické hormóny brať nechcem.
Hormonálna nerovnováha
vellena je super
janulka78 aj ja ho pijem, pomohol mi, konečne som videla aj nejaké výsledky
s nápojom vellena mám aj ja len dobré skúsenosti, upravilo mi to cyklus
na docielenie hormonálnej rovnováhy som objavila nápoj vellena
ich nápoj pijem už zo pár mesiacov aj ja, zbavila som sa hnusných výkyvov nálad
na hormonálnu rovnováhu som začala brať vellenu, je to nápoj, ktorý mi veľmi pomohol
Skúste Agnucaston, prírodný preparát, pomáha zmierňovať PMS..
zuzka mam velmi podobne problemy ako ty tak by ma zaujimalo ci pupalka zabrala a ak ano za aky cas?
Ahoj Zuzka, tvoje priznaky meskanie menstruacie, zvyraznenie ochlpenia, atd mozu byt priznaky znizenej funkcie stitnej zlazy. Telo sa pripravuje nemat deti a znizuje estrogen, preto ti meskaju a preto to ochlpenie. To je ale len moj nazor z mojej vlastnej skusenosti.
dnes som si kupila pupalku v lekarni 500 mg-movu. chem len vediet kolko a ako dlho by sa mala uzivat?