Kazdy rok asi od februara si hovorim ze schudnem do plaviek...:) asi si viete predstavit ako mi to velmi islo doteraz... ale teraz mam priatela, a aj kvoli nemu chcem schudnut:P...mam 16 rokov, cca 52 kilov, a asi 164-5 cm... je to podvaha, ale mam v pase podla bmi o cca 12-15 cm viac ako by som mala mat...mam velke brusko (vacsie)..je tu niekto kto schudne so mnou? (ziadne drasticke diety) :)
Do leta do plaviek (kto schudne so mnou)
vies co:D problem by bol asi v tom ze neviem plavat:P
prilis naplno
zalezi aj od tepovej frekvencie:) ked makas prilis napnu, spalujes už tiež sacharidy napr..a aj aerobne cvicenia maju najlepsi vysledok po 20min,kedy sa zacinaju uz spalovat tuky
a moja mamka bola za mlada závodná plavkyna..aj majsterka slovenska..a vies aku mala postavu??:D a bruško???urcite sa nepribera:) praveze plávanie je na formovanie postavy výborné, len to dlhsie trva..ale zatazuju sa rovnomerne svaly
ja som pocula ze s plavania sa pribera:D ale...ze neschudnem ak budem jest cukry, takze ze na brusko - chudnutie pomahaju vytrvalostne cvicenia pretoze najskor telo pouziva ako zdroj cukry- hm.
alebo:D nie ale
ale plávanie! aj to je super, na brusko tiez velmi pomaha..
jajuska, prave preto zarad do sportu beh...aerobne cvicenie, tym padom spaluje tuky..a je to dobre aj na brusko..:) pretoze ked cvicis len brusaky, tak sa ti spevnuju svaly, ale tie nik neuvidi pokial tam je aj tuk a toho sa treba zbavit aerobnym cvicenim..alebo napr. chodievaj na aerobik:)
z brusakov je pravda ze sa mi brucho spevnuje, ale zhodit z neho nemozem ...wrr