Krámy a vracanie, je to normálne?

Tama22

Ja to takto mám už asi rok a neviem čo mám robit,mám ich slabé ale vždy v prvý deň vraciam,dovtedy mi nikdy nič nebolo.

Erziiik

No ja som mala teraz naposledy ťažký víkend. A to som bola rada, že to na mňa prišlo práve cez víkend. Už sa mi to stalo zo dvakrát, že som počas menzesu zvracala. Bola som na to u lekárky a tá povedala, že je to v poriadku. Na to som ju samozrejme zmenila... :) lebo podľa mňa to ok nie je. A tak teraz čakám, keď ma zoberie nový doktor a keď aj ten povie, že je to ako má byť a nič mi nie je, tak ma asi klepne... A vyššie ste písali, že je to pri silnej menštruácii normálne. Ja som mala len slabučkú a bolesti príšerné. Tak to asi bude fakt tak, že to máme každá inak.

:((

tak ja mam tiež vzdy strasne bolesti prvy den, je mi hrozne:( ale nastastie este som z toho nezvracala no nikdy nemam k tomu daleko, hlavne je aby presla bolest brucha a potom prejde vsetko

barbor

je to uplne normalne vracat pocas menzesu mna casto napina z velkych bolesti aj ked nevraciam .. najma pocas prvych dni (1-3 dni)

maťa

V tvojom tele sa udiala nejaká zmena, na ktorú telo reaguje takto. Možno len výkyv hormónov, prechladnutie alebo niečo podobné. Ja som to mávala tiež, prvé dva dni buď spať, alebo strašne trpieť bolesťami a aj vracaním. Nakoniec to bolo také, že som až odpadávala, takže som zašla k lekárovi. Každopádne ti to odporúčam, nech ťa prezrie. Ak si to doteraz nemávala, nejakú príčinu to isto má. Prajem skoré vyriešenie problémov.

whee_ee

ja to iste..zvracanie, krce, hnacky...teraz atk a pohoda:)aj ked krce mam stale..aj silnu menstruaciu..ale neda sa to porovnat

...

ano aj ja som mala hrozne stavy. cely den s vedrom pri posteli, ani vstat som nevladala. upravila to HAK. ani necitim ze ju mam. ibaze ju budem musiet vysadit :( sa netesiiim na to trapenie opat.

takitak

ja som vždy vraciavala a hnačkovala a strááášne ma bolievalo brucho v prvý deň menzesu. No ale to som bola pubertiačka, upravila to antikoncepcia.