ahojte holky, vracala niektorá z vás počas menštruácie ? .. mám ju velmi silnú a bolestivú takže tehotná určite niesom len to zvracanie ma dosť znepokojuje .. za odpovede dakujem
Krámy a vracanie, je to normálne?
a nebude to len zaludok? nejedla si prilis vela? ale mozno to je tým, ze mas taký silny a bolestivý menzes.
a nezjedla si nahodou len nieco tazsie na zaludok...to ma tak napada....
možno, ale tá bola užitá pred dvoma mesiacami, takže odvtedy som už mala dvojo krámov
nie nie hlava je naozaj v poriadku, a po tých dvoch vracaniach mi je lepšie ..
mozno to sposonbila ta tabletka "po"
ale fakt neboli ta nahodou aj hlava, mozno to s menzesom nema nic spolocne ale s migrenou....lebo mna ked boli hlava, tak sa mi chce vracat, ale iba chce, nikdy nevraciam.....
prvý krát .. neberiem HAK som rozhodne proti nej .. pred dvoma mesiacmi som užila escapelle - tabletka "po" a tá mi zosilnela krámy na skoro bezbolestné na dosť bolestné, tiež prvé dva dni sú hrôza ale radšej sa nedopujem liekmi lebo by som si na ne zvykla ..
nie nie hlava je v poriadku
prvý krát .. neberiem HAK som rozhodne proti nej .. pred dvoma mesiacmi som užila escapelle - tabletka "po" a tá mi zosilnela krámy na skoro bezbolestné na dosť bolestné, tiež prvé dva dni sú hrôza ale radšej sa nedopujem liekmi lebo by som si na ne zvykla ..
stáva sa ti to casto? ja si myslím, ze mozes mat aj migrenu, ale ta je spojena aj s bolestou hlavy. Hlava ta nebolieva?