ahojte bapky :),
chcela by som vediet ci mate niekto skusenosti s pletovymi kremami tejto znacky. Rozmyslam ze by som si nejaky poridila, len neviem ktory..a kde ho zohnat.
Dakujem za nazory :)
Weleda - skusenost s touto kozmetikou?
Ja použivam weledu hlavne pre dceru a som spokojna hlavne z krem na zapareniny je vyborny vhodny aj na herpes aj mydla su super
ja osobne nemam, no zevraj su vsetky dobre. od weledy pouzivam ten brezovy olej na telo, fajnovyyy :) :D
dámy odporúčam vám www.weleda.sk
-máte tam všetko a je to bez sls a parabénov
Kiki ty si už skúšala viac výrobkov od alverde, aké sú prosím telové mlieka??? lebo jediná kozmetika s ktorou som zatial spokojná je la roche posay,ale za telové mlieko nemienim vyhodiť 20eur,ďakujem..)))
od Alverde mam sampon a kondicioner marhula/citr. kvet a som velmi spokojna ale neviem ako je to s tymi pletovymi kremami, na nejakom fore som citala ze weleda su lepsie ako alverde, tak sa neviem rozhodnut. ale asi treba vyskusat :)
v Dmke majú pár výrobkov:)
ja s touto značkou skúsenosti nemám, používam lecnejšiu prírodnú-alverde, a s tou sú skúsenosti len tie najlepšie:)
Zohnat sa daju v roznych bioobchodoch, napriklad aj tu: -odkaz odstránený- . Ja osobne skusenosti nemam, ale co mi vraveli kamosky, tak su velmi spokojne.