Weleda - skusenost s touto kozmetikou?

Peter214

my pouzivame cela rodina prirodnu kozmetiku weleda a hoci som nebol nadseny ze mam nieci patlat tak je celkom fajn z pohladu chlapa :)

Klara154

Veronika ja osobne pouzivam len prirodnu kozmetiku a tak isto ju pouziva cela moja rodina sme vsetci tak trochu nachylni na zmenu kozmetiky

Jarunka12

Veronika urcite by som vyberala pre najcitlivejsiu pokozku a hlavne bez parfumov a pokial nemusis tak vlhcene nepouzivaj je to sama chemia avacsine deti tie parfumy nerobia dobre na pokozku. Ja som pri dcerke pouzivala vacsinou detske mydielko na prirodnej baze a aj celkovo kozmetiku a mala bola v pohode raz sme vyskusali johnosns a bola strasne vysusena

Veronika_K

Ahojte chcem sa spýtať akú kozmetiku by ste odporucili pre novorodeniatko chcela by som nieco na prírodnej baze a bez silikonov a parfumov. dakujem

simka111

je dobre nechtikove mydlo weleda na umyvanie tváre s akne ??????????? viem, že mydlo nieje vhodne na pleť, ale o tom pišu že je špecialne na citlivu pokožku....

wreck

damy, bratislavcanky, poradte mi prosim, kde realne dostat weledu. nasiel som si na weleda.sk zoznam predajni a lekarni, kde by ju mali mat, ale zatial odvsadial ma vyfakovali, ze to oni nedrzia.

noze sem dajte tipy, kam by som este mohol zajst. potrebujem krem z radu weleda for men.

jahôdečka

weledu by som nemenila za nic!!! je najlepsia. pouzivam ju uz cca 10 rokov, to sa este u nas velmi tazko zhanala. mam od nej vsetko - cistiace mlieko, cistiacu vodu, denny a nocny krem, piling, masky, sampon, mydla...kedysi som pouzivala aj drahe kremy ako chanel a dior. je to neporovnatelne, teda aspon na moju plet. to co mi tieto drahe kremy pokazili mi musela davat dokopy weleda a urobila to neskutocne dobre!!! urcite odprorucam

kaciatko_7

aj ja som počula len samé chvály na túto kozmetiku, je to jednička v prírodnej kozmetike, aj čo sa týka pomeru cena:kvalita... mám v úmysle si zakúpiť očný krém weleda, len som sa dočítala, že je už na jemné vrásky, a tak, či by mi skôr neuškodila, mám 21... a v zložení som našla alkohol, tak či to tým očkám neškodí...

horatio

ja tiez mojej malej kupujem Weledu - na vlasy, do kupela, kremy na tvar, mydla - max. spokojnosť. a ja som mala Weledu - olej na celulitidu a este nejaky masazny olej, oba fajn. Pouzivam zubnu pastu soľnu (setrne bieli zuby) a ratanovu a takisto ustnu vodu ratanovu, velmi dobra. kremy nemam vykusane, ale pocula som chvaly na ocny krem ruzovy, tak sa chystam vyskusat. a v tehotenstve som pila trnkovu stavu na posilnenie imunity a momentalne idem vyskusat brezovu ocistnu kuru - potom dam info:-))