ahojte bapky :),
chcela by som vediet ci mate niekto skusenosti s pletovymi kremami tejto znacky. Rozmyslam ze by som si nejaky poridila, len neviem ktory..a kde ho zohnat.
Dakujem za nazory :)
Weleda - skusenost s touto kozmetikou?
Presne...klasická Nivea v plechovej krabičke je aj tak najlepšia :)
Mala som od weledy asi 5 vyrobkov a všetky skončili v koši.Mam citlivu pokožku,pretoto som si ju kupila a moje dieťa malo 7ročkov,nechcel som ho natierať Niveou zo obchodu..Zial ostal mi nepríjemný palivý pocit,veci do kupela som dieťaťu radšej ani nedala,bála som sa,čo to urobí s nímm.Deti su ešte citlivejsie.Vieš že nakoniec tá Nivea bola lepšia ako tento "prírodný produkt" ":/
Baby aku skusenost mate s touto kozmetikou? ja som uz vyskusala vela kozmetiky ale akosi mi ani jedna nesadla
Mne vone nevadia ale mojej plati áno mozem pouzivat len prirodnu kozmetiku aj to nie hocijaku ak nahodou zmenim alebo nechtiac vyskusam inu kozmetika moja pokozka to nezvlada :( zcervenie a som ako rajcina
Ja som si kupila krem na ruky od weledy a tak ako som si ho natrela na ruky, tak aj putoval do kosa. Konzistenciou mi vyhovoval, ale vona bola velmi divna. Dost mi vadila.
No nevonia :/ ale on je celkovo taký divný, možno mám vadný kus alebo čo :D ale proste celý je taký zvláštny, neviem to špecifikovať, no nemyslím tým nejaké hydratačné účinky alebo niečo podobné, ale skôr tie také fyzické vlastnosti krému (keď niekto vôbec pochopí čo tým myslím)
Ja ten krém použivam a som s nim spokojna mozno mas len citlivy noc a skratka ti nevonia
Pretože je taký zvláštny...tá konzistencia sa mi akosi nepozdáva a vôňa je podľa mňa hrozná, vôbec mi nepripomína granátové jablko, ale skôr ako nejaká dezinfekcia z nemocnice spojená so sprejom na WC. Krémy veľmi nepoužívam, ale určite sú aj lepšie za takúto a možno aj nižšiu cenu.
jacob123 a preco s nou nie si spokojny?
Ja som kúpil manželke pod stromček kozmetiku weleda aje s nou velmi spokojna :)