ahojte mate niekto skusenost s touto moznostou a mozno dietou ?:) dakujem za odpovede... :)
Pomahaju cerealie Fitness?
ne nepomahaju !!! mata !!
kalorie v skorici?tak max 10 na lyzicku,ak vobec.ved to je len korenina,tie vsetky (oregano,bazalka,korenia,vanilka)predsa neobsahuju ziaden cukor a su viac nez super pri dietach a zd.vyzive,lebo menia obycajne jedla na delikatesy :-D
ja si davam na raňajky nestlé Frutina s mliekom alebo nízkotucnym jogurtom Rajo a som velmi spokojna,rychle,zdrave a chutne ranajky...
ja mam kupenu obycanju zmes, ziadne znackove..su tam ovsene vlocky (tie z vyssou hodnotou vlakniny), slnecnicove semiacka, lanove a kusky suseneho ovocia(nekandizovaneho)..zalejem mliekom a ranajky zasytia az odobeda..sem tam si medzi tym dam mlsku(ja som mlsna strasne:) ) teraz mi idu jahody tak ficim na jahodach:)
skôr ako rozne cereálie plné skrytých cukrov a tukov si dajte ovšené alebo pšeničné vločky.Dávka asi 40-50 g sú 4 pol.lyžice.Doplnte orechami,semienkami, medom,jogurtom...
Ved si pozri kaloricku hodnotu. Je asi rovnaka ako maju vsetky ine musli/cerealie. A je to velmi drahe! Radšej si kup ovsene vločky, daj si tam oriešky, sušene alebo normalne ovocie, škoricu, kokos, slnečnicove, ľanove semienka, sezam.. jednoducho čo chceš, čo ti pride na chuť a čo maš doma :) Daj si to s jogurtom alebo mliekom.
A NAKUPUJ SLOVENSKE VYROBKY! :)
so sojou by to nemali prehant zeny, ktore maju svoje hormony..teda mlade, ktorym funguju vajecniky..vtedy fytoestrogeny funguju ako antagonisti..blokuju telu vlastne..lebo maju silnejsiu vazbu na receptory ..ak je vsak zena v menopauze ucinok je opacny, vtedy fytoestrogeny nevadia..
dik mirka :) uz som si googlila aj ine stranky... nejako som to nikdy neriesila ale urcite soju obmedzim, dakujem :)