Pomahaju cerealie Fitness?

pytam sa

cize tak pol cajovej lyzicky? a myslis ze to pol lyzicky moze mat viac nez 40kcal? aspon predstavu o tom potrebujem mat :/

skorica.

fuha, tak to vazne neviem..Tak ale skorica je zdrava, dokonca afrodiziakum a ja si jej tam davam tak na spicku noza, tak podla mna to neublizi postave a krasne vonia.

Karina

Skorica dik, urcite to s tou vodou vyskusam :) teraz bude obdobie jahod, malin a ribezli cez leto, takze sa s tym bude dat experimentovat

pytam sa

skorica, nevies prosim ta aka je kaloricka hodnota skorice? aspon cca, nemam predstavu :) viem ze stipka nicoho neuskodi ale ajtak, na co davat tam aj cukor ked sa da prezit aj bez toho ;) ale ak to je prijatelna hodnota tak by som to skusila, nevies nahodou?

skorica.

karina ja som si ich zalivela mliekom, ale potom som si precitala ze je to tazke na zaludok, tak odvtedy len vodou a ani necitim rozdiel. Dam si 40g cistych vlociek, trochu skorice, trosku medu,zalejem vodou a ak mam doma tak prihodim nejake maliny, jahody a chutia rovnako ako s mliekom. Mnam:)

Karina

...plne suhlasim... naco by si mala znechucovat rano a vlastne aj cely den niecim, co jej vobec nejde na chut... z tohto pohladu je podla mna na rovnakej urovni aj jeden krajec chleba s natierkou a zeleninou - ked si nenasype tych cerealii plnu misu ale len malu hrstku tak nie je problem...

mirka - dnes je podla mnohych nebezpecne vsetko :) ak mas nejaky clanok tak si ho velmi rada precitam, nie som bigotny milovnik sojoveho mlieka a vyrobkov takze som kludne ochotna sa nechat presvedcit o jeho skodlivosti..:) uz som si zvykla si tie vlocky zalievat nim, kedze mi obycajne mlieko nechuti a jogurty tiez nevyhladavam

A-Z

Samo, ze ak fitness cerealiami niekto nahradi taku veceru - trosku prezeniem - ako slanina s cibulou - tak nejake tie kalorie usetri a vdaka nim teda schudne... :))
Potom uz ide snad len o to, ze kazdy mame chut ci nechut vediet aj to, co to vlastne davame do ust. Alebo sa nechame nalakat reklamami na "super zdrave" ranajky, ci super cukriky "absolutne bez tuku" (- co na tom, ze sme prave zjedli stvrt kila kockoveho cukru).

miselinka

ja som si ich davala rano a aj vecer, a schudla som, no ci to bolo kvoli nim , neviem, ale urcite mi k tomu dopomohli, aj psychika ze to vraj pomaha a myslim ze je to lepsie ako tukom nasiaknuta bageta co bola mojou sucastou vecere dovtedy. Urcite to nieje to NAJ ale je to lepsie ako vecsina toho co zrejme ranajkujete alebo veceriate, nakolko predpokladam ze mate nejake to kg navyse a chcete schudnut. Je to na kazdom, ovsene vlocky su iste lepsie, ale ja som radsej zvolila fitness nakolko mi chuti, nebudem sa tríznit vlockami, to by ma rychlo omrzelo nanajvys par dni, s fitness som vydrzala par mesiacov, a to vdaka tomu ze mi chutili,,,treba si jednoducho vybrat to co nam chuti a je to zaroven to najzdravsie.