Asi nechceme deti. Ma to niekto podobne?

piece

No citala som Svate pismo a boh im nekazal vrazdit v jeho mene- Kriziacke vypravy. Svate pismo pisali tiez iba ludia. Papez pouziva zlate pribory, Cirkev je najbohatsia instirucia na svete a len tak sa prizera na hladomor..
Ja verim v Boha a snazim sa zit tak, aby som sa za seba nemusela hanbit a aby som mala ciste svedomie.

catherin

Frantiska ale ty by si si mala dat nick Sibyla, lebo ty mas vsetko jednosmerne nagrafovane...Ty uz teraz vies ze pojdete do pradcasneho dochodku a budete sa lubenkat az kym neromriete v 80tke na starobu (zili spokojne a stastne az do smrti) Jak v rozpravocke. A co ked sa graf vymkne zpod kontroly a Tvoj manzel za rok ochorie na rakovinu(o nej v uvode pises!!!preto si ju vyberam) a Ty tu budes dalsich 30 rokov sama, nepotrebna, opustena-no chudera!!! To co potom akoze budes robit??? A odkial vies ze deti sa roztrusia a budes sama??? Ty mas asi nejaky psych. blok lebo mam okolo seba mnoho rodin ktore su stastne a na starobu ich nikto neopusta!!!

piece

Lolka ja som tiez krestanka, no zila som "v hriechu" s mojim terajsim manzelom 8 rokov. Ja som toho nazoru, ze tie zakony aj tak napisala Cirkev, cize obycajni ludia,nie Boh.

Lucinka33

PI je Pearlov index - hovori kolko zien zo 100 rocne otehotnie pri pouzivani urcitej metody. Ale treba to brat s rezervou, tie cisla su vsade ine.

piece

Asined myslim ze to bolo uvedene ako jeden z dovodov, preco aj mat tie deti... Nie ako jediny a hlavny dovod. Ved do staroby ostava tolko rokov este, ze ta myslienka je pri tom pomysleni aj za vlasy pritiahnuta...

piece

Ved to je v pohode ze nesexujes pred svadbou, co si podrazdena? A to ze mas tolko rokov je tiez v pohode, ale uznaj ze je to dnes uz skor rarita..
Lucinka uz viem o com hovoris, beriem to.. nieco som uz o tom pocula, ale neviem aka je tam spolahlivost..