Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

jasné začíname na 100% však leto je predo dvermi...

ale aj tak som vcelku ako tak spokojná. nie je to tá váha ako miulý rok. do leta nejakých 5-6 kileiček by som chcela dať dole, aby som sa lepšie cítila a potom so zvyškom sa už ponáhľať nemusím.

daduss

idem dnes konečne na bicykel...

katka, ale aj tak máš skvelú váhu... čo si pamätám, tak si sa niekde okolo 80-tky pohybovala...
ak si to ale dobre pamätám.

maria21

Ahoj Katka, no konečne niekto sa ozval bola som zvedavá ako sa Vám darilo.
Ja s delenou som začala včera naplno. Už som sa snažila deliť aj pred sviatkami ale nebolo to na 100%. Cez sviatky mi pribudlo 1 kg čo som spokojná pri tej mojej pažravosti. Tak dnes zeleninový šalát so syrom - ovčí 100% ale len kus aj večer to isté.
Dúfam že sa to už rozbehne.

katka26

WIKUSH .... no nik tu nebol a ty si chcela pomoct ....

ja by som ti neporadila k tomu sojovemu mlieku ...ale ked je to tak co si nasla info ohladom toho tak asi sa moze v kombinacii s vlockami ... ale Dr. Hay to nenapisal do rozpisu xixixixi neviem

katka26

tak tak Daduss a z toho pol kila si absolutne nic nerob ...s tym cvicenim ta len podporim, clovek sa bude urcite citit lepsie ked si zacvici ...aj ja by som mala teda brusaky, aby aj brusko bolo krajsie :-)

daduss

všetky sme sa nejak odmlčali...

ale nevadí... už sme naspäť. ja som pribrala nejakého pol kila... ale nevadí...

idem začať aj trošku cvičiť, lebo mám pocit že bez cvičenia nič nebude ...

a leto sa blíži a astále stojím na mieste... a zase nejak stojím na váhe... neprekonám to bez cvičenia...

katka26

AHOJTE!!!!!!!!!!!!!!!!

VIDIM ZE NIE LEN JA SOM SA ODMLCALA POCAS SVIATKOV :-)

No nic snad sa niekto uz ukaze :-) Ako ste to zvladli?

Ja musim povedat ze velmi dobre, neprejedala som sa, jedla som normalne 3x denne a sem tam nejaky kolacik, pohoda, vsetko oblecenie mi je take ako pred sviatkami ..tak som ciastocne hrda na seba, lebo pamätám roky, ked to bolo strasne, rano, desiata, obed olovrant a este dve vecere salat, sunky, vajcia, syrek ...strasne!!!! teraz mi to volajako tak nechybalo ...

No mam vahu, vcera osm nabehla do obchodu ze preslo 30 dni a nikto nic...tak mi odovzdali vahu vraj opravenu, no prisla som domov rozbalila som ju z original krabice (ktoru som im ja nedala) a mam pocit ze je to uplne nova vaha, ale na krabici velkym napisane - OPRAVENE :-) mala aj povodne nalepky, no vsetko tak ako ked som ju kupila ale taku som im neodovzdala, tak neviem, neriesim, hlavne nech vazi dobre, a odvazila som sa hned a vazim 74 kg...tak ubytok tam je...len uz presne neviem kolko som vazila pred DS, lebo som nemala vahu, ale nevadi, ... som zvedava ako to pojde dalej ...

lostraveller

AHOJTE, PREDAVAM LIPOXAL EXTREME 39 TBL ZA ZVYHODNENU CENU 12 EUR PLUS POSTOVNE(max.2Eura)Expiracna doba 2.10.2010 Dovod predaja: Schodla som z nich 6kg za 2 mesiace a som spokojna. Zvysne tabletky rada ponuknem dalej. KONTAKT: retrossali@hotmail.com DO SPRAVY NAPISTE ZAUJEMCA O LIPOXAL. Dakujem!

A NIE JE TO PODVOD ANI REKLAMA ANI DEALER!!!